Bu server can dostlarımla bende burada olacağım herkese başarılar.
https://dlive.tv/veinedd
Yayınlarımızı buradan takip edebilirsiniz.

https://dlive.tv/veinedd
Yayınlarımızı buradan takip edebilirsiniz.
İyi yapmışsın zaten playerlık hic yoktu hep cöptün iyi kararNeyse ki knight illetinden kurtuldum xD
kesilince tbl mi ? komik olmuş bu. hangi hayal dünyasındasın sen low kendi anlattığına kendin inanıyormusun sen cogu xacs de char dizmeye oynasaydım starter dışında hic bir şekilde para yatırmadıgım halde benim kadar iyi char dizecek birisi belkide yoktur şahsen son darkkoda 5' ci gününde pusumda 720bin kc vardı farmdan gelen ama dizmek istemedim. kendi isteğimleDelirme kesilince tbl diye ağlayan çocuk, basiretsizsin asla kendi charın olmadı ve poke olmaktan ileriye gidemedin. İyi oynayamadığın için de kendini sadece macroda geliştirip 1v1 atmayı öğrenmek için harcadın hayatını. Daha fazla cevap vermeyeceğim sana zayıfsın![]()
kesilince tbl mi ? komik olmuş bu. hangi hayal dünyasındasın sen low kendi anlattığına kendin inanıyormusun sen cogu xacs de char dizmeye oynasaydım starter dışında hic bir şekilde para yatırmadıgım halde benim kadar iyi char dizecek birisi belkide yoktur şahsen son darkkoda 5' ci gününde pusumda 720bin kc vardı farmdan gelen ama dizmek istemedim. kendi isteğimle
pokelik olayına gelicek olursak turnuvada chara girermisin diyen arkadaşlar oluyor giriyorum itemleri diğer x oyunculardan daha kötü olmasına rağmen senin zorunamı gitti ? hala macro diye aglıyorsun 150 tl diyorum logitech g300s al oyna cünkü olay sadece macroyla bitmiyor şahsen skili kusursuz w.r şeklinde dönemessen macronun hiç bir yararı yok bunu bilemicek adam gelip burada birşeyler anlatmaya calısıyor10 senede hic geliştiremedin cünkü zayıf halkasın hacım
![]()
videoyu izledimde acaba adamada macro demişmidir jadgjadbjgdajbg sene olmus 2021 macro kullanımınıda eleştirmessin ya kanks ? yada oynamayı bilmeyip oynanayanada sallamassın he kanks ?
Bu Jackass degilmi ya utanmadan rakip olucak gibi konuşuyor sana reis bunu kaydeye alma çünkü adam kötü![]()