ne oldu amk depresyona mı girdin dashsdahdsaüsıkıldım diyorum aq veledi kaybol başlığımın altından
ne oldu amk depresyona mı girdin dashsdahdsaüsıkıldım diyorum aq veledi kaybol başlığımın altından
ABLANIN BÜZÜĞÜNE GİRDİM KNKne oldu amk depresyona mı girdin dashsdahdsaü
ağlama tamam gidiyom. iq 40 anca sövüyon zaten o kadar kafa çalışıyoABLANIN BÜZÜĞÜNE GİRDİM KNK
Hayır 1 gün girdim video çektim işte ama bu swde tek yemeyen adam yok morukGüzel video e.s ama bu çarı sürekli sen mi oynuyosun bilmiyorum tek atan değilde tek yiyen asas olarak biliyorum ben bu çarı
Kardes bu carin asıl sahibi benle fatih Carda biz yokken tabikide clandan arkadaşlar giriyor pk atıyor vs atan oluyor kesilen oluyor vs bu yönde çok pm geliyor oyundayken bile kardes vsde kaciyosun gibi pmler geliyor carda ben olmadığımı soyluyorum bizi bilen biliyor zaten ben çalışan bi adamım carda çoğu zaman ben olmaya biliyorum ufak bi party vsde falan kolay kolay teklenmem he fıratın dediği gibi bu sw myko teklenmeyen adam yok durduk yere polemik yaratıp can sıkmayın herkes oyununa zevkine baksınGüzel video e.s ama bu çarı sürekli sen mi oynuyosun bilmiyorum tek atan değilde tek yiyen asas olarak biliyorum ben bu çarı
Doğrudur ama cara giren arkadaşlarına oynamayı bilmiyolarsa ws atmamaları konusunda uyarmalısınKardes bu carin asıl sahibi benle fatih Carda biz yokken tabikide clandan arkadaşlar giriyor pk atıyor vs atan oluyor kesilen oluyor vs bu yönde çok pm geliyor oyundayken bile kardes vsde kaciyosun gibi pmler geliyor carda ben olmadığımı soyluyorum bizi bilen biliyor zaten ben çalışan bi adamım carda çoğu zaman ben olmaya biliyorum ufak bi party vsde falan kolay kolay teklenmem he fıratın dediği gibi bu sw myko teklenmeyen adam yok durduk yere polemik yaratıp can sıkmayın herkes oyununa zevkine baksın
söylüyorum zatende atıp kesildikden sonra adamımı döviyim napıyımDoğrudur ama cara giren arkadaşlarına oynamayı bilmiyolarsa ws atmamaları konusunda uyarmalısın
Sende haklısınsöylüyorum zatende atıp kesildikden sonra adamımı döviyim napıyım