Csw de 4 pt millete koşarken hoşunuza gidiyodu şimdi dalaşcak bişey bulamayıp birbirinize sarmanız acınası bi durum ama tabi vs ye gelmemeleri daha kötü bi durum böyle oynuyacagıma hic oynamam bu oyunu daha iyi
Oynarız sari ne olacak acidi atmasaydin ilk başta biz de atmazdık acid falanrespawn ve acid olmasa nasıl oynayacaksınız acaba bu oyunu
aptallaşma kardeşim videoda apaçık belli dm bastıktan hemen sonra mageyi acid yağmuruna tuttunuz ilk biz başlatsak gıkımız cıkmaz emin olrespawn ve acid olmasa nasıl oynayacaksınız acaba bu oyunu
İstemek ? Tamam istedik peki aldık mı ? Hayır ? Simdi siz kabul edin bizden istediniz ? Aldınız mı ? Alıp vs attınız kamonlarla ? Yalan mı ? ?? İnkar mı ediceksiniz ?milletten item alıp gelmek mi ulan aptalın oğlu güldürme beni benden 1 hafta boyunca clanın tüm itemlerini istediniiz vs atıcaz diye bartuğ günlerce ts çağırıp istedi ne çabuk unuttunuz fp set ile gezdiğiniz günlerii...3-4 gündür sessiz kalıyorum bu olaylara ama bakıyorum ki zıvanadan cıkmış bir PRIAPOS clanı görüyorum...
talat sana gelecek olursak seni tanıdıgım ilk günden beri diyorum çok KAŞAR birisin bu ortamı bozan biri olursa ilerde sen yaparsın bunu diye her gün demiştim ve haklı cıktım cidden üzülüyorum şu an sizin bu kepaze halinize normalde forum konularını polemiklerini sevmiyen biriyim 2010 senesinden beri ama benide bu olaya çektiniz sonunda helal olsun hepinize yazıklar olsun...daha da en ufak bir cevap vermicem size..
len olm biz atmadık acid siz baslatınca sundiresten aldırdık adamlara o derece . bunların üstüne respawn atmasaydı bari 3 defa taygun ;DOynarız sari ne olacak acidi atmasaydin ilk başta biz de atmazdık acid falan
İtem dediğin magem oyunda olmadığı için alınan bir glass belt 2v2 de item senin değil sen niye tatavasini yapiyosunİstemek ? Tamam istedik peki aldık mı ? Hayır ? Simdi siz kabul edin bizden istediniz ? Aldınız mı ? Alıp vs attınız kamonlarla ? Yalan mı ? ?? İnkar mı ediceksiniz ?
Daha sonra ? yok 255 str miş yok seymiş suymus . Burda klavyede komondo olmakla bir yere varılmaz. 3 tane respawn bas 500 tane acid atıver . daha sonra söylede böylede . en başından beridir acık video merak etme . atarsanız videoyu birde biz atarız . Kim rezil rüsba olur görürüz.
acaba neden vermedik bartuğ gelip benden priestin magenin ve benim warriorumun itemini ful istedi peki verdim mi ? hayır vermedim neden vermedim ? güvenmedim çünkü siz o ara fp +6 set ile geziyordunuz ben senden item istedim evet 2v2 atmıştım kamoooon ile sadece glass belt aldım oda neden aldım ? benim tp mage im oyunda değildi itemi kitliydi sizden geçici glass belt aldım yani sizde 1x glass belt varken benim clanımın 8x useri ful uniqti bilmem anlatabildim mi aptal beyinsiz salak çocuk hala diyorum sen cok kaşar bi insansın karakterinde beyninde aklında sorunlar var gerçekten tedavi olmanı öneriyorum allah yardımcın olsun acınıcak bi haldesin...hadi iiyi oyunlar daha fazla çıtınız çıkmasınİstemek ? Tamam istedik peki aldık mı ? Hayır ? Simdi siz kabul edin bizden istediniz ? Aldınız mı ? Alıp vs attınız kamonlarla ? Yalan mı ? ?? İnkar mı ediceksiniz ?
Daha sonra ? yok 255 str miş yok seymiş suymus . Burda klavyede komondo olmakla bir yere varılmaz. 3 tane respawn bas 500 tane acid atıver . daha sonra söylede böylede . en başından beridir acık video merak etme . atarsanız videoyu birde biz atarız . Kim rezil rüsba olur görürüz.
tabi tabi tabi tabi tabi tabiiii tabiiii devam devam klavye önünüzde zaten yardırın gitsin. aman diyim susmayınacaba neden vermedik bartuğ gelip benden priestin magenin ve benim warriorumun itemini ful istedi peki verdim mi ? hayır vermedim neden vermedim ? güvenmedim çünkü siz o ara fp +6 set ile geziyordunuz ben senden item istedim evet 2v2 atmıştım kamoooon ile sadece glass belt aldım oda neden aldım ? benim tp mage im oyunda değildi itemi kitliydi sizden geçici glass belt aldım yani sizde 1x glass belt varken benim clanımın 8x useri ful uniqti bilmem anlatabildim mi aptal beyinsiz salak çocuk hala diyorum sen cok kaşar bi insansın karakterinde beyninde aklında sorunlar var gerçekten tedavi olmanı öneriyorum allah yardımcın olsun acınıcak bi haldesin...hadi iiyi oyunlar daha fazla çıtınız çıkmasın