Video'da bile asdas yada 123 yazıcağına anasına bacısına sövüyor bu bile Ruhunda derin yaralar olduğunun göstergesi üzülüyorum...
aq her klanda boyle aptallar vardır şans eseri girerler atılırlar sonra senin bu olayı buyutmen bile hatahttps://hizliresim.com/PrrAN8
https://hizliresim.com/aGGaRg
https://hizliresim.com/r22aaV
şunuda bırakayım şuraya
Şimdi güzel kardeşim benimDikkat edersen bizim kimse ile ilgili bir konu acmisligimiz yok. Nedense herkes bizim hakkimizda konu açma cabasi içerisinde. Bu aptallar ise sürekli forumdan ve oyundan aglayan tipler. Ilk defa kestiklerini video yapip buraya koymuşlar. Bizim hicbir zaman bir iddaamiz yok en iyiyiz gibi. Amacımız sadece zevk almak ki aliyoruz da. Bu aptallarınsa amacı sadece bizi kesmek. Niye biz ? Herhalde onlardan daha iyiyiz kıskançlık surekli odullere ambargo koymamız vs vs.
Neymiş dara gelemiyormusuzmusuz falan falan falan. Ebe özürlü attigim videoyu izle. Bi frostta ne farkı var darin ? Simdi yapmış 3 4 kisiyi lr kestim diye sevinir. Doğaldır.
Karl nicki arkadasi hayatımda görmedim kimdir nedir magemi dir rogue midir tanımam etmem. Bizimle pk atmisligi da yok atamazda zaten. Bizim her db de nasıl olduğumuz ortada. Herkes baksın dalgasına.
Neden ismini kamil koyduklarını suan daha iyi anliyorum Naira,
Dar a gelemiyoruz biz çok korkuyoruz..
Aglamaa abimm videoo izle otur aglamaaaaVideonun devami nerde ? Respawn basip paket olduğunuz kısmı neden sildin ameleous
Acıyorum size cidden yaa yazık garibanlar..
Casting failed bile takip edemeyen aciz bir adam benden iyimi olucak haha güldürme beniagressive elvedadan iyi player ama ruh hastası her videoya küfür konur mu?
Cidden bi ara psikoloğa görün
birdahaki videonada bu şarkıyı koy
yav amk bfde içinden geçiyo hala casting failed diyor :dDCasting failed bile takip edemeyen aciz bir adam benden iyimi olucak haha güldürme beni
öylemi sor bakalım bfyi terkedip giden kimdiyav amk bfde içinden geçiyo hala casting failed diyor :dD
dostum ben oynamıyorum uzun zamandır hayatımdada agressiveyle exp bile kasmadım.öylemi sor bakalım bfyi terkedip giden kimdi
Herkesin derdi kesip veya kesilmesi değil çocuğun davranisları kardeşim.hee diceksiniz bu konuyla ne alakası var, herkez aynı sebebten aglıyor
Hocam sen de yap, akıl oyunu burası. Satranç tahtası misali. Yapmayıp burda böyle konuşmak seni haklı çıkarmaz.Keşke şu yanında duran okçuyu fotoşokla gizleseydin. HumanisT özürlüsünün dediği gibi 4-5 lr değil sadece 1 LR ile oynuyoruz (Agressive)
Ne kadar korku salmışız ki 3 kişiyi LR yapmışsınız. Bu kadar korkmayın tamam siz kesiyorsunuz bizi.
Gerekli cevabı Agressive verecektir.
YATALAK ELVEDA VE MAZLUM TAYFASI TOPLAMA PARTY İLE AĞLAMA TİME
Birader her agressive konusunda tarafsızım diyip bu adamı yalıyosun amacını anlıyamadım ? Tarafsızsan oku izle ve uzaklaş insanları yalamak sana bişey katmaz. Bu yazdığına benzer bişeyide agresifin kendi clanından ayrılan kavga edip konu açan arkadaşların konusunada yazdın amacın clana girmekse böyle şeylere gerek yok yoldan geçen clansız mageleri topluyor zaten clanında 30 tane mage mevcut.Başıma gelen bi olayı anlatiyim
ne zamandı hatırlamıyorum bi arkadasım 70'e mage kasmış WOSGOT, PaSCaL nickli arkadaşların clanına girmiş, kanka dedi aktif olmam lazım ts bu şifresi bu CR zamanları online ol dedi peki dedim ilk CR iyiydi baya kalabalık deli gibi adam kesiyoruz , sonra başka bi CR'de malum clan karşımıza çıktı CR katılım çok az malum clanla sürekli karşılaşıyoruz komutuda merthakan diye birisi veriyor çok iyi hatırlıyorum , sagdan bi nova biz pert, soldan bi nova biz pert, ortdan bi nova biz pert, arkadan bide nova biz gene pert, komutcu isyanlarda LRRRR kesiyorummmm vursana kestim ahaaa ahaaa ekran görüntüsü atiyimmiler havada uçuşuyor kısada party bot'a bagladı yatalak oldu, dediler komutu WoSGoT vericek, bi sirkelenin komudu geldi ama sirkelenme gene ters tepti 100 kill'i bırakın bu cr yapılmaz adam yok diyerek bıraktık ogün Agressive ve perulu tayfası yatalak etti bizi bizimkiler türkçe komut veremezken adam perululara komut verip oynatıyor gerisini siz düşünün
Agressive Sevmezsiniz anlarımda adamlar ortalıgı yıkıp geçiyor toplama partyle bile humanların Irzına geçiyor