Server senin istediğini yaparsın ona tamam ama eğer burası ticari bir platformsa ve biz belli bir ücret verip oynuyorsak kafana göre milleti egon yüzünden banlayamassın, kastığım gb lerde benim olup istediğimi yapmakta özgürüm ister fp ile gezerim ister plate set ile ister kekury takarım ister dex 7 takı, gb yi illegal yolla satmadıkdan sonra istediğimi yaparım, bunu senin gibi profosyonel birinin diline dolaması ne kadar doğru kendini küçültmeden düşünmeni tavsiye ederim.Ben her zaman neden item almıyorsun diyen arkadaşlara şunu söylüyorum, ben 2011 den beri oynarım hiçbir server ne bi role 150 gb verdim nede bir glasa 300gb, item almayışımın sebebi oydu çünkü dokunuyordu bana mykoda itemlere böyle fiyatlar vermek, şunuda ekliyordum keşke 700 yerine 300 gb im olsaydıda rolu 50 60 a glası 100 e alsaydık o zaman koymazdı bana, sorun takıldığım arkadaşlara serverin başından beri her ne kadar cok para kazansamda serverin selameti açısından hep şikayet ettim item almayacam dedim ve hatta elimdeki ib yi bile Dzanivanovski alıp vermiştir.Bu durum benim kendi düşüncelerime göre davranışımdan ibarettir ne 3 5 ağzına alan iti nede server sahibi arkadaşı ilgilendirir ne kadar kastığım ne kadar beklediğim item alıp almayacağım.Eğer karımı düşünseydim derdim bowlda eslant bosları 3 saat değil 1 saatte bir düşsün glas 100 gb olsun rol 50 gb olsun alıp alıp +1 basıp takayım TL ciler gibi ezik kesip kendimi tatmin edeyim, aksine item girişi artıp milleti amaçsız bırakmasın diye her zaman bu drop oranını övdüm 1 aydır item bulamadığım halde övdüm ve böyle devam etmesinin serverin geleceği acısından daha iyi olacağını belirttimki loglara bakarsan arkadaşlarım bile bana kızdılar delimisin senin için daha iyi full + full item yaparsın demelerine rağmen.Bunları üstüne basa basa belirttikçe halen 'planın tutmadı' diyecek kadar milleti dinlemekten uzaksın halen daha yatalak deyip ezmenin peşindesin peki bizim amacımız server kan kaybetmesin olmuşken senin amacın yok yere banladığın zaman söylediğin gibi bizi itin g.tüne sokup cıkartmakmıdır, ve hatan var sana karşı antipatim Agarthadan başlamadı, Momosda aldığım glassı çaldın deyip forumda rezil ettiğin zaman soytarıları arkana alıp üstüme güldüğünüz zaman başladı, evet yapma etme dinle dedikce forumdan banlayıp konuluramı sildiğin zaman sana sinir olmuştum buda insani olarak en doğal hakkımdı senin egon yüzünden durmadan halen beni aşağılayıp rencide etmene devam etmen gibi.Ben serveri düşündüğüm her konuda haklı çıktım başka derdimde yoktu daha güzel bir platform olsun kardeşçe oynayalım diye ama sana sövüp başka serverlara giden adamları tuttuğun gibi tutmadın bizi, hergün yok yere it dalaşı çıkarıp birbire sataşan birilerini ezmeye çalışanları tuttuğun kadar tutmadın bizi üstüne yok yere cezayı yiyen biz olduk, çünkü hak hukuk kollladık ezileni savunduk hatamız o oldu malesef.Ve rica ediyorum bundan sonra beni mesajlarında konu olarak kullanmaki şu uslanmaz başım uzanıp yine sana cevap vermek zorunda kalmasın yada bu hesabıda banla forumla ilişkim kesilsin arkamdan istediğiniz kadar atıp tutun.