TheMYKO'yu her ne şartlarda koşullarda olursa olsun oynuyorum bu oyunu asıl sorun TheMYKO'da en aciz job mage olmasına rağmen sizin mele olarak ağlamanıza acıyorum tabi siz anladığınız dilde konuşmaya devam ediyosunuz orası ayrı
ya yeni yetme konuyu çarpıtma kuyruk acını başka yerde anlatırsın sen bana neyi anlatıyosun senin hayatın kadar benim KO'da geçmişim var o zaman ki şartlarla şuan ki şartlar bir değil el düşürme LR kit vardı o zaman Diamond of Skull yoktu Warrior HP verip aynı damageyi atmıyordu damageler lwl statlar vs herşey farklıydı şuraya en eski videomu atsam oturur ağlarsın biz şuan 80 lwl bu serveri ve sizin ağlamanızı konuşuyoruz ne desek değişmiyecek çünkü siz MAGE AÇIP OYNAYACAK KAPASİTEYE SAHİP DEĞİLSİNİZ mage de oynasanız ağlarsınız melede oynasanız ağlarsınız değişmiyecek hiç bir zaman
solo oyuncuları kastetmiyorum burada lakin meleler olarak 8 kişi birlik olup 1 chara full item yapıp czye çıkıp ezikleri keserek kendini nimetten sanıyosunuz sonrada ırkın içinde magelere kesilince gelmiş burada demogoji yapıyosunuz sizmi emek verip TheMYKO'yu kalkındırmaya çalışıyorsunuz