olabilir hata yapmış olabilir. adamın vurgulamak istediği önemli olan burada. varsa bi hatası özelden söyleyebilirsiniz. adamı küçük düşürmek zorunda mısınız ? çevrenizde ailenizde hiç böyle insan yok mu ? en kötü ihtimalle dedeleriniz nineleriniz bu tür hatalara düşer onlarıda toplum içinde küçümsediniz mi ? bu noktada insanlık önemli kardeşim gerisi tırıvırı sen gideceğin yere lüks arabanla gidiyorsun diye arabası olmayan halk otobüsüyle gidemez mi yani
Bir forum da önemli olan neyi nasıl yazdığın ve kendini nasıl ifade ettiğindir.Ben genel sohbette ve forumda ki paylaşımlarla kişiyi tanırım veya bana kendini anlattığı kadar tanıyabilirim.Forumu okurum ve mümkün mertebe takip ederim fakat,konu başlığı fütursuzca açılmışsa,verdiğim tepkiyi verebilirim veya hiç tepki vermez görmezden gelirim.Bu konu da tepki vermeyi seçtim hepsi bu.
Kimseye özel mesajla uyarı yapmak zorunda değildir kullanıcılar.İmlâ kuralları ve dil bilgisi de özel mesaj yoluyla giderilebilseydi,emin ol forum da kimse saçmalamazdı
Türkçeyi kullanmakla,toplu taşımayı kullanmak veya kullanmamak o kadar alakasız ki sana bunu nasıl anlatsam bilemedim şimdi
Zengin türkçeyi iyi kullanır,fakir türkçe konuşamaz veya konuşmasa da ona kimse birşey demesin mi demek istedin anlamadım
Verdiğin dede nine örneği de çok alakasız,o da olmamış
Her neyse güzel türkçe ile iyi forumlar..