TP YAPARKEN EL DÜŞMEZ 500000 KİŞİ R VURSUN OK ATSIN FARKETMEZ , gate , db malice tor yada nova 45 33 her türlü düşer amaaaaaaaaaaaa tp düşmez düşürebilene YATSallama lan Ben cok el düşürdüm gerek pri gerek mage. Mage tp yaparken, Pri db atarken ok yiyince kesiliyor tp ile db atmasi.
ahahha *** çok mu sevindin merak etme biz size her türlü cevap veririz ama kalitemizi sarsıyosunuz artık ananın amına kadar yolun var sıktır git şimdien iyi cevap heralde şuan bu videoyu yapanların cevap veremicek olması .((
her türlü cevabımızı veririz orkun sıkıntı yok o konuda cok bakınıyosun heralde videoya kanka cıkamıyosun buralardanen iyi cevap heralde şuan bu videoyu yapanların cevap veremicek olması .((
sen kimsin aptal herif tanımıyorum seni muhattab olamıcam senle capricornia ne amk abilerin gelsin sen boş yapmaahahha *** çok mu sevindin merak etme biz size her türlü cevap veririz ama kalitemizi sarsıyosunuz artık ananın amına kadar yolun var sıktır git şimdi
:d:d olm gördüm sabaha karşı dedim bi yazıyım bakıyım kimler atlıcak ahahahaher türlü cevabımızı veririz orkun sıkıntı yok o konuda cok bakınıyosun heralde videoya kanka cıkamıyosun buralardan
kasma kendini gözlüklülan bu nasıl movie hahahhah adam öldü townda 30 dk pedalın özelliklerini gördüm moviede acemi oldugunuz bu kadar belli etmeyin bari ASD:ASDASDa
hahahahhaha ulan veysel ya bakıyorumda bu aralar erkek gibi konuşuyorun hem sen banlı değil miydin adasdajskdhasdaskasma kendini gözlüklü
bilmem banlımıyım sencehahahahhaha ulan veysel ya bakıyorumda bu aralar erkek gibi konuşuyorun hem sen banlı değil miydin adasdajskdhasdas
merabaen iyi cevap heralde şuan bu videoyu yapanların cevap veremicek olması .((
sen ne diyon lokman kardeşlan bu nasıl movie hahahhah adam öldü townda 30 dk pedalın özelliklerini gördüm moviede acemi oldugunuz bu kadar belli etmeyin bari ASD:ASDASDa
yazmışım yavrum orda yorma beni bir daha have nice daysen ne diyon lokman kardeş
King'im ben @DnZ kardeşBir bitmedi su pokeleriniz amk. Vs atarlar kesilince pokem vardi derler kesince pokem var demeyi bilmezler. 2 Kisi bir chari adam edip vs atip kestiginde de pokem sayesinde kestim diyebilmelisiniz. 3 kisi bir chari oynayin sonra içinizden birisi ciksin king'im desin amk
kim pedal lan lokmanlan bu nasıl movie hahahhah adam öldü townda 30 dk pedalın özelliklerini gördüm moviede acemi oldugunuz bu kadar belli etmeyin bari ASD:ASDASDa