P
Kimsin tanımam etmem de sizin gibi ahmakları kaile alıp burada cevap verdiğimize şükretmeniz lazım gereksiz köpek sürüsü sabah town a kadarr teklendin yatalak oldun ondan önce yatalak oldun yerden kalkamadın burada hala söyle böyle diyorsun aferim ilk defa rüyanızda göremeyeceğiniz anı yakaladınız tadını çıkarın yarın a kadar sonra kim ağlıyor buradan hep beraber görürüz...yazık yazık ağlamalar başlamış
Ne Red miş be kardeşim son 24 saat devamarkadaşlar polemiğe hiç gerek yoktur. Bizler insanlara red clanının bir kaç oyuncusunun ne kadar seviyesiz ve ne akdar küçük karaktere sahip oldugunu gösterdik. bu arkadaslar baskasının yumrugunu daha önce yemedikleri için bizden gelen darbeye dayanamadılar. gururları incindi biraz.
ws ye katılan dışarıdan arkadaşlar bizzat duruma hakim olup. olayı en iyi şekilde anlatacaktır. ne bizi nede redleri dinleyin. partym de bulunan clan dışı üyelerin pm lerine ulaşıp gerekli bilgileri ala bilirsiniz. ( iyi yada kötü ağlayan yada sevinen herkeze tşkrler. ) press ok saybine yakışır.
74 dede 4 pri mi yapcaksınızNe Red miş be kardeşim son 24 saat devam
Bunu sen o küçücük beynin ile düşünme istersem 8 pri yapar oynarım sana giren çıkan ne onu anlamadım74 dede 4 pri mi yapcaksınız
bak sizin hepinizde bi aşşagılık kompleksi var yeşil ****** adamlar sikiyo bana atarlanıyon, böle her sikim hıyar diyene tuzu alıp koşma
İdareli sinirlen kankamKardes yine boş yapmışsın sana dedik madem Hırsın var Darda 2 Tp Mage le gelip tokadi yiyip gittin yediremedin gelseydin bidaha tokatlanmak istiyorum deseydin bizde yerine getirirdik yani teklif hala geçerli bu arada vs için kaç kcsine istiyosaniz kamooonnn burda pk esnasinda carda gerçek sahipleri olmayıp sadece pk için girmiş adamlari kesip boş yapma
en sağlam clan red yazmış koyduğu şarkıya bak paintten yazı yazmış kankam aS:SADSAİdareli sinirlen kankam
Kankam herkesin örnek aldıgı birileri vardır bu adamlarla ts de konustugumuz süleymanla bize hayranlardı yok sen şöyle tp magedin süleyman srn böyle komut veriyon bizim priden 10 kat iyisin diyen adamlar pek takma kankam sal eglensinler 10 gün sora oynuycam bunlarla )))en sağlam clan red yazmış koyduğu şarkıya bak paintten yazı yazmış kankam aS:SADSA