niye kardeşim arka bloodda dm yolunda ezik mi tekleyelim senin gibiSeni bilmem mageyi ne kadar sürede öğrendin ettin ama, ben toplama mage team'a komut vererek dragon aldığım serverlar biliyorum, ayrıca kimsenin kastığı np ya da attığı sayfa zoruma gitmiyor oyundaki nickinde zerre umrumda değil eminim ki baltaya sap olamayan başkasının teamındaki sıradan bir oyuncusun. Sadece boş yapıyorsun bunu belirtmek isterim dostum. İstediğin yerde melee ol istediğin yerde mage ol. Bazı insanların çapına erişemediğin için mage oynayıp başkasının komutuna itaat edip iş yapmak zorundasın gibi gözüküyor. Tek başına bir hiçsin. Sana vereceğim son cevap bu
Beyler madem bu kadar çok PS 4 sevdanız vardı magelerin kazanacağı bişeydi o zaman açsaydınız mage oynasaydınız tutan mı oldu sizleri ?
İyide zaten mage dediğin böyle olmaz mı hepiniz knight empire zamanı 2003 2006 arası bir server istiyor ama magelerin attığı sayfalar kastığı npler zorunuza gidiyor. Herkesin zevk anlayışı farklı örnegin bana full 8 set 3 takılı elit char versin kojiro mageler güzel bi sayfa attıgında icim gider yani anladınmı demek istedigimi. Ayrıca o kadar basite çektigin kadar kolayda olduğunu düşünmüyorum mage party oynamanın. Ben burda Meleeye dönsem yine çoğu melee clanı party vsde keserim ama tüm server toplansa mageye mage yine kesemezsiniz bizi o yüzden ağlamaya devam
Azim yok ama öneri çok hepinizde..Kojiro değişiklik yapacak mı ? Hayır.
Kazananlar zaten belli mi ? Evet
Gelecek sefere direk ödül şartlarını değil alan kişilerin nicklerini belirtip boşuna insanları haksız rekabete sokmamanız dileğiyle
He sormazlar ama soracak olurlarsa bana göre ödül her joba özel yapılmalıydı
Mage np
Asas vs
Warrior item
Priest np (özellikleri salladıgım icin affola np vs konusu tabiki yetkili arkadasların uygun görceği şekilde)
Olmalıydı ama biz eğlenmek icin burdayız haksızlığa saygımız sonsuzdur
İyi forumlar.
Anlamadığım şey şu yalayınca daha mı çok kc alıyorsun?Azim yok ama öneri çok hepinizde..
Lütfen https://forum.my-ko.org/threads/TheMYKO-sunucularinda-daha-oence-teslim-edilmis-olan-oedueller.11/ bi inceleyin alanlar hep mi mage ?
Sw Basında 70 lvl +1m Np diye açıklama yapmış olsaydı @Kojiro hiç birinizin sesi çıkmayacaktı. Ve ödül şuan için 2m Np yi kovalayan oyuncuların olacaktı. Zevk almaya çalışın artık oyundan. Eleştiri ve önerinin de limiti ve haddi olmalı diye düşünüyorum.
( D.N. : Çok bilenler açsa bi Sw oynasak^^ )