sen kimdin la değişik? clanımızın yarısından fazlasının çalışmasına rağmen 1 aydır aktif bir şekilde oynuyoruz biz bu oyunuBöyle melee teamların piyasaya 1 ay sonra çıkması üzücü 3-4 hafta sürüyor mu exp farm?
kim olduğumu öğrenirsen ölürsün ben göremedim de ondan sordum kızma xdsen kimdin la değişik? clanımızın yarısından fazlasının çalışmasına rağmen 1 aydır aktif bir şekilde oynuyoruz biz bu oyunu
;D aga bu kadar egoyu kim kastırdı size çok merak ediyorum ya gerçekten laflara bak hahaha kirletme konumuzu hadikim olduğumu öğrenirsen ölürsün ben göremedim de ondan sordum kızma xd
Oyunun ilk zamanında aktif olarak oynasaydınız da sizin üzerinizden de ego kassaydık.;D aga bu kadar egoyu kim kastırdı size çok merak ediyorum ya gerçekten laflara bak hahaha kirletme konumuzu hadi
o kadar işsiz değiliz maalesef siz tutunabilseydiniz keşke de egonuzu biraz üzseydik,,, neyse iyi donateler oyun bildiğini zanneden ekipOyunun ilk zamanında aktif olarak oynasaydınız da sizin üzerinizden de ego kassaydık.
Aa hemen nasıl sallıyor tutanabilseydiniz, donateler filan ağlama bahalerini oyuna başlarken hazır.o kadar işsiz değiliz maalesef siz tutunabilseydiniz keşke de egonuzu biraz üzseydik,,, neyse iyi donateler oyun bildiğini zanneden ekip
hahahaha kendini savunamıyorsun bile saçmala dur sen bu konunun altında hadi sana bi uğraş çıktı bak millete laf atmaya çalış buradaAa hemen nasıl sallıyor tutanabilseydiniz, donateler filan ağlama bahalerini oyuna başlarken hazır.
Savunamıyor? Ben konuşuyorum sen ağlıyorsun bebeğim ayrıca gözü kapalı nasıl tp yapılır öğretebilirimhahahaha kendini savunamıyorsun bile saçmala dur sen bu konunun altında hadi sana bi uğraş çıktı bak millete laf atmaya çalış burada
he sen şu bebelerin ortada kalan tp magesisin sanırım hmm anladım tamamSavunamıyor? Ben konuşuyorum sen ağlıyorsun bebeğim ayrıca gözü kapalı nasıl tp yapılır öğretebilirim
Rakip olamıyorsan ağlamıcaksın knkmhe sen şu bebelerin ortada kalan tp magesisin sanırım hmm anladım tamam
kaybolup giden sizsiniz yavrum bi şey sorucam kaç kişi oynuyorsunuz la siz bi charı 3-4-5-6?? senin gibi 1-2 tane daha var da aynı charı sahiplenen şimdi pokelerim falan dersin kim kimin pokesi o da belli değil bi şey olursa pokem vardı bahanesini sürün öne hepiniz pokesiniz o zaman hahahahaRakip olamıyorsan ağlamıcaksın knkm
çok konusma lan düdükyav ben sana acid yok diye bi kural koydunmu diye soru soruyorum sen hangi ara büyüdün melee camiasi felan yazmaya başladin o kadar ilerledin bir de bana akıl vermeye başladin yok forumu felan bırakman lazım hatırladıgım kadarıyla sanırım yanlışıkla darda karşılaşmıştık kaç kil almıştınız ? 1 2 ? sonuç kaç sn sürdü 30 40 ben hatırlamıyorum sen hatırlat . Aman diyim beni,bizi diğer clanlar ile karşılaştırıp şöle donate monate muhabbetine girme hiç gelemem çünkü .
Aramızdaki sorunlar malesef seni ilgilendirmiyor. Oynadığımız süredeki icraatlara bakman yeterli. Ayrıca şimdi de ağlama bahanesi pokeler mi oldu? Senin 1 ayda yaptığın farmı biz 1 haftada yapıyoruz ayrıca npside cabası. Gerçekler yüzüne vurulunca acıttı mı? kıyamam.kaybolup giden sizsiniz yavrum bi şey sorucam kaç kişi oynuyorsunuz la siz bi charı 3-4-5-6?? senin gibi 1-2 tane daha var da aynı charı sahiplenen şimdi pokelerim falan dersin kim kimin pokesi o da belli değil bi şey olursa pokem vardı bahanesini sürün öne hepiniz pokesiniz o zaman hahahaha
farm mı? hahahaha güldürme Allah aşkına. ben 1 charı 4-5 kişi oynamaya utanırım be. bu kadar mı tek başına char oynamaya korkuyorsunuz?Aramızdaki sorunlar malesef seni ilgilendirmiyor. Oynadığımız süredeki icraatlara bakman yeterli. Ayrıca şimdi de ağlama bahanesi pokeler mi oldu? Senin 1 ayda yaptığın farmı biz 1 haftada yapıyoruz ayrıca npside cabası. Gerçekler yüzüne vurulunca acıttı mı? kıyamam.
Bir charı 5 kişi oynuyoruz sanacaklar lan yapma Serverin ilk haftası 2 tane skeleton belt dropladık ama sen kıskanırsın bilirimfarm mı? hahahaha güldürme Allah aşkına. ben 1 charı 4-5 kişi oynamaya utanırım be. bu kadar mı tek başına char oynamaya korkuyorsunuz?
haha 22 saat içerisinde 1 skeleton belt 1 glass belt droplayan adam mı kıskanıcak seni gülüm?hadi 5 demiyorum 4 olsun doğru rakam olsun dhahhdjsBir charı 5 kişi oynuyoruz sanacaklar lan yapma Serverin ilk haftası 2 tane skeleton belt dropladık ama sen kıskanırsın bilirim