@BazingA’ yeter kanka bununla muhattap olduğun çok bile ne diyeceğini şaşırıp duruyoYavrum ben ilk magemi 2005 te beramusta açtım sen o zamanlar elinde salçalı ekmek götünde bezle geziniyordun ;D
@BazingA’ yeter kanka bununla muhattap olduğun çok bile ne diyeceğini şaşırıp duruyoYavrum ben ilk magemi 2005 te beramusta açtım sen o zamanlar elinde salçalı ekmek götünde bezle geziniyordun ;D
Duyda inan işte haha belli belli.Yavrum ben ilk magemi 2005 te beramusta açtım sen o zamanlar elinde salçalı ekmek götünde bezle geziniyordun ;D
hahaha çok şükür yalan atmaya ihtiyacımız yok eşimiz dostumuz biliyorDuyda inan işte haha belli belli.
Dayaktan beyni sulandı avelin havlıyor.@BazingA’ yeter kanka bununla muhattap olduğun çok bile ne diyeceğini şaşırıp duruyo
oo şıracı hg kankanla bi düet yapın da keyfimiz yerine gelsin ;D@BazingA’ yeter kanka bununla muhattap olduğun çok bile ne diyeceğini şaşırıp duruyo
Dual dayak xDoo şıracı hg kankanla bi düet yapın da keyfimiz yerine gelsin ;D
Assolist kardeş kankanın sesi kötüyse seni yalnız alalım pisteDual dayak xD
Tolga kankamın dayağını yemişsin içerlendiğine göre hoşuna gitmiş ama IQ'suz dayak sevmiyorum ben tipim değilsin. xdAssolist kardeş kankanın sesi kötüyse seni yalnız alalım piste
bi kaç kankanı daha çağır yeterince rezil oldun durumu toparlaman zor ;DTolga kankamın dayağını yemişsin içerlendiğine göre hoşuna gitmiş ama IQ'suz dayak sevmiyorum ben tipim değilsin. xd
Bu postları gören senin kadar aciz bir köpek olduğunu anlayacak. Sövsem durum vahimdi ama kankan forumdan mesaj attı. Biraz hassasmışsın sanırım. Sövmeden nasıl senin gibi bir köpeğe kemik atılır öğretmiş oldum.bi kaç kankanı daha çağır yeterince rezil oldun durumu toparlaman zor ;D
Herkes okusun da ne kadar rezil insan olduğunuzu herkes görsün yoksa daha cok insana zararınız dokunur sizinBu postları gören senin kadar aciz bir köpek olduğunu anlayacak. Sövsem durum vahimdi ama kankan forumdan mesaj attı. Biraz hassasmışsın sanırım. Sövmeden nasıl senin gibi bir köpeğe kemik atılır öğretmiş oldum.
Ya kürtlük var sanırım? Hayır şempanze IQ'lusunda ailen okuma yazma eğitimide mi vermedi puşt? Gerekli açıklamayı konu açarak yaptık zaten hayır sen neyin kafasındasın acaba Tamam anlıyorum yediğin dayaktan beynin sulanmış durumda nereye sataşacağını şaşırıyorsun eminim şuan siniren klavyeyi parçalıcaksın ama yanlış sulardasın aslan parçası.Herkes okusun da ne kadar rezil insan olduğunuzu herkes görsün yoksa daha cok insana zararınız dokunur sizin
Aile ye küfür etmemek konusunda seni uyardım sadece.Bunu bile kullanıp burada böyle saçmalamaya devam edeceksen daha diyecek laf yok.Çünkü muhattabım olacak yaşta değilsindir.Bu postları gören senin kadar aciz bir köpek olduğunu anlayacak. Sövsem durum vahimdi ama kankan forumdan mesaj attı. Biraz hassasmışsın sanırım. Sövmeden nasıl senin gibi bir köpeğe kemik atılır öğretmiş oldum.
Atılan postlara bakarsan kimin saçmaladığı ortada. Arkadaşın hayaller aleminde yaşıyor sanırım. Hayır dayağı atanda ben değilim bu kıskançlık bu çekememezlik nerden geliyor ben anlamıyorum yaniii.Aile ye küfür etmemek konusunda seni uyardım sadece.Bunu bile kullanıp burada böyle saçmalamaya devam edeceksen daha diyecek laf yok.Çünkü muhattabım olacak yaşta değilsindir.
İşyerindeyim bebeğim telefondan bağlanıyorum bugün de eğlendik cok şükür seni herkese tavsiye edicem saat başı fiyatını yükseltYa kürtlük var sanırım? Hayır şempanze IQ'lusunda ailen okuma yazma eğitimide mi vermedi puşt? Gerekli açıklamayı konu açarak yaptık zaten hayır sen neyin kafasındasın acaba Tamam anlıyorum yediğin dayaktan beynin sulanmış durumda nereye sataşacağını şaşırıyorsun eminim şuan siniren klavyeyi parçalıcaksın ama yanlış sulardasın aslan parçası.
Evet senide ağlayarak uğurluyoruz, gg easy.İşyerindeyim bebeğim telefondan bağlanıyorum bugün de eğlendik cok şükür seni herkese tavsiye edicem saat başı fiyatını yükselt
arkana bakmadan yürü hadi bakalım güzellikEvet senide ağlayarak uğurluyoruz, gg easy.
Yarın gene gel aynı dozu vereyim gene işinden gücünden edeyim güzellik.arkana bakmadan yürü hadi bakalım güzellik
yarına bi 4lük yaz sen yine solistim benimYarın gene gel aynı dozu vereyim gene işinden gücünden edeyim güzellik.
Sen iste yazarım sen yeter ki hüngür hüngür ağla.yarına bi 4lük yaz sen yine solistim benim