Videolarda ara ara sıkıntılar olabilir , elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık.Biz çekerken de oynarken de çok eğlendik.İyi seyirler.
,
,
Arkadas oyunun icinden agac dallarini silince novada agacin icinden gecicek diye düsünmüs sanirim3. videoda dk 2.53 de novanın 1kişiye deymesi))
warrior playerlerine mage oynatıyorum olsun o kadar da fokskfkfkfkdls3. videoda dk 2.53 de novanın 1kişiye deymesi))
warrior playerlerine mage oynatıyorum olsun o kadar da fokskfkfkfkdlsayrıca meleede cc priestimizin jobu da warrior çok yokluk çekiyoruz çooook
![]()
Videoları çeken arkadaşta mage oyuncusu da şimdi uzun uzun anlatmaya gerek yok . Gelirsin bir akşam ben sana char ayarlararım atarsın bizim warriorlarla ws nasıl oynanır gösterirsin.Beğenmedim pek warrior oynayış şeklini
shut up bitch@{RIDVAN-BORNTOKILL} ne anlatıyorlar![]()
Korkutma beni knka tamam iyi oynuyor görüşümü söylemedim say .Videoları çeken arkadaşta mage oyuncusu da şimdi uzun uzun anlatmaya gerek yok . Gelirsin bir akşam ben sana char ayarlararım atarsın bizim warriorlarla ws nasıl oynanır gösterirsin.
Kötü bir şey demedim sadece görüşümü yazdım laf yedim bundan sonra korktum artık yazmam kimseyle sorunum yok saygılar@{RIDVAN-BORNTOKILL} ne anlatıyorlar![]()
Estağfirullah dostum hiç sıkıntı yok.Her görüşe sonsuza kadar açığım. Seni şu forumun gereksiz edebiyat yapanları ile karıştırdım kusura bakma.Kötü bir şey demedim sadece görüşümü yazdım laf yedim bundan sonra korktum artık yazmam kimseyle sorunum yok saygılar![]()
Önemli değil dostum tarafsız bir yazıydı o teşekkürler ederim açıklaman için kolay gele.Estağfirullah dostum hiç sıkıntı yok.Her görüşe sonsuza kadar açığım. Seni şu forumun gereksiz edebiyat yapanları ile karıştırdım kusura bakma.