CANlar.. güzel kardeşlerim öncelikle server tabiki çok güzel
yalnız belli ki böyle bir serverden anlamsızca şikayet eden ve kötülemeye çalışanlar var ki mesajlarda şikayet ediyorsunuz tarzında ağırlık oluşmuş...
öncelikle serverle ilgili öyle şikayet oynanmaz of puff tarzı değilim. ufak bi söyleniş ettim. belliki evvelinden beri oynuyonuz ben daha yeni katıldım böyle bir eski usko tarzı da ilk kez bir server buldum.
piyasanın ani çıkışını merak ettim ondan yakındım. şunu bi kere anlamalı buraya yazan arkadaşlarım
BEN SOLO PLAYER. iş çıkışları oyuna girip kendi çabamla ilerlemeye çalışıyorum
Doğru bazı arkadaşlar 100m den fazlayı cr ile yarım saatte topluyor.. gün geçtikçe biraz daha öğrendim oyunun avantajlarını ilk 5gün crye girmiyordum. yalnız yakalamanız gereken 3-5 saat vakit ayırabiliyorsak ne ala onda da exp ve para kas

e tabi gönül istiyor ne zaman pk yapacam. ben bi cr tamamlamak için 4 pt giriyom. 70 olamadım daha böyle bi serverde

expleri kaçırıp her evente giremiyom tabi ki oyuna daha çok vakit harcayanlardan bi farkı olacak bu durumun ve geri kalıyoruz anlayış tamam.. ama mevcut zamanımda TEK BAŞIMA KESİLMEDEN BUS KASMAK, ardream event olursa belki bi pt bulabilirsem ki orclar için çok zor para kasmak , lamialardan fp çıkarıp geçmeyen +7 basmak, yatmadan önce pazara bırakıp belki topladığım bir kaç şeyi satmak gibi şeylerle uğraşıyorum ki bi seviyeye geleyim de pk da iş yapabilelim
Zaten yazımın sonunda da söyledim tayfa ve önerileriniz. Sağolsun önceki yakarışı farkedip sonuna dikkat eden bi kaç arkadaşım önerilerini yazmış teşekkür ediyorum. konuyu açtığım sırada 30 tane mirage 20tane glave yaktım buna harcadığım zaman ve bus parası 3gün boyunca uğraştığım bi çabaydı onun duygusuyla olmalı o yüzden yadırgamayın CANLAR..
Güzel bir server gerçekten değerini bilmek lazım aynı heyecanı uskoda dahi bulabileceğimi düşünmüyorum .ıfademi yanlış etmiş olabilirim yinede sağolun kendi çapımızda oynamaya ve gelişmeye devam ediyoruz. Bu esnada 10 kişilik arkadaş tayfasıyla 2m npye koşan ve item para derdi pek olmayan kardeşlerime de imrenmiyor değilim kıskanılıyorsunuz tamam