SAKIN OL REIS ÇILDIRMAbu hırsızlar yuzunden oyun oynanmaz hale geldi drop alıp kaçmalar adam sharda bile db atıyo üstüne düşüyo itemi yakdım diyo bi tanesinide ben ifşa edecem az kaldı buun son şansı
SAKIN OL REIS ÇILDIRMAbu hırsızlar yuzunden oyun oynanmaz hale geldi drop alıp kaçmalar adam sharda bile db atıyo üstüne düşüyo itemi yakdım diyo bi tanesinide ben ifşa edecem az kaldı buun son şansı
demin girdim çara cleaverlarıda almış ibnelercleaver 7 olduysa 50mden alınır
la adamlar sana hırhız diyo get onlara cevap ver eslantıda bi sal boş boş bekliyon boss falan kesebildiğiniz yokSAKIN OL REIS ÇILDIRMA
aynen knk sen kesiyosun bütün bosslarıla adamlar sana hırhız diyo get onlara cevap ver eslantıda bi sal boş boş bekliyon boss falan kesebildiğiniz yok
Kardeş jokerin yüzündeki yaralar geçerde, yüzsüzlüğün yarasını geçirecek bir ilac tanımıyorum. @DiDi nin en yakın adamının bile itemini calabileceği itibarini bana vermesi ise yaptığı hareketlerden senlik bi durum yok desidero kardeş sen sıkıntı yapmajokerin yüzündeki yaralar nasıl oldu biliyormusun sen
babası çok ciddiymiş söyle bakalım evlat neden bu kadar ciddisin sen
7 Mage 1 Asas oluyoruz nickim:61 clan alımları için ulaşabilirsiniz...geç de olsa anladım didi ibnesinin ne mal olduğunu
kendi clanımızı kurduk beyler mage team üç kişilik yerimiz var gelmek isteyen varsa buyursun
!
![]()