beni tanısan az öyle şeylerde gözüm olmadığını bilirsindeı love you Qbot
çekiyorum heralde kendilerine kanka saatleri alınca düşüyor ya . Senin nick neydiyav yürü git senin kadar şanslısını görmedim bir gece bowl dönerken sende vardın her boss mu önüne atar
aha dedim nerde bu köpek geç kaldın ağlayan velet SWOLLEN HİLE SWOLLEN HİLE amdin amdin@JimJime kankam şu elemana özel bi dislike butonu felan mı he ne diyosun Qbotcu karşime
Asla farkına varamayacağı bişey var bu tip yıkıkların çektiği ksclerde, youtubeda rastgele girdiği bir TheMYKO videosunda beni her zaman adam keserken görebilecekler. Sefil ölmeye mahkumlartam bir çapsın herif ya insanda karesiz k olur amınakoyim ya
Asla farkına varamayacağı bişey var bu tip yıkıkların çektiği ksclerde, youtubeda rastgele girdiği bir TheMYKO videosunda beni her zaman adam keserken görebilecekler. Sefil ölmeye mahkumlar
Onda karakter yok . Tipine soktugumun Travesti suratlısıHakkında en kötü şeyleri duyduğum insanlar burada konuşuyor ... yazık karakteri boş olan elemanlar kafana vura vura kesildiğin günleri unutma paper setli