Öncelikle herkese merhaba keyifli oyunlar diliyorum ben bu mykoyu yıllardır oynarım 2009 dan beri bu TheMYKOnun içindeyim ve ilk serverından beri burdayım ve burda olmaya devam edeceğim TheMYKO da 50 kişiyle pk attıgımız dönemleri biliyoruz ve kojiro o dönemleri dört gözle arıyoruz yazıcaklarım serverın iyiliği için olacaktır yapıcı olmaya gayret edicem Biz mele ekip olarak bu oyundan zevk almamaya başladık biliyorum ki mele oynayan bütün arkadaşlarım 1 gram zevk almıyolardır hatta oyunu bırakma eşiğine bile geldiğini düşünüyorum Serverdaki eşitsizlikten bahsetmek istiyorum magelerin meleye meteorla vurdugu damage 1300 1500 arası damage atıyor stafla vurdugu damage 700 800 arası Bi warriorun bi mageye vurdugu damage dbsiz 700 800 aralarında hiç bi fark yok En onemli konu da bu ( its ) 'ler mage team bu adamlar da birşey var 500 kere şikayet edilmesine rağmen hiç birşy yapılmadı aynı şekilde oynama devam ettiler bir tane mele team gelsin bana desin ki biz bu adamlara dayanabiliyoruz 10k tutabiliyoruz ölmüyoruz kesiyoruz ama ne yazıkki yok oyle birşey magelerin damagelerinin kısılmasını talep ediyoruz ve bu sekilde devam edilirse serverın gidişati hiç iyi değil oyun zaten okcu mage serverına dondu Hatırlarsın ki aynı konuyu 3 4 db once baska bi arkadasımız foruma konu acmıştı gerekenler yapılmıştı eski oyun düzenine tekrar geri dönüldü herkes keyifli mutlu bir şekilde kesmeye kesilmeye devam edildi servera giren cıkan itemlerin haddi hesabı zaten yok bu konuyla alakalı hiç konuşmicam zaten yaptıgınız yanlısın farkındasınızdır söyleceklerim bu kadar sizinde oyun içinde gördüğünüz seyleri lütfen bu postun altına yazın herkese keyifli oyunlar