Merhaba Arkadaşlar
TheMYKO-TheMyko Platformunda yeni başlamış arkadaşlar olabileceği gibi Oyun içinde çevresi olmayan ve Bazı eklentilerden eksik kalan arkadaşlar için böyle bir konu açıyorum
Umarım hoşunuza gider..
Öncelikle
Czde' Duvarların arkasında olan adamları görebilme şansı , Agaçların budanmış hali
vs vs oyun içi Görüş açınızı artırıp daha kaliteli pk atmanıza yada Pusu yemenize engel olabilecek bi paylaşımdır...
Bu Rarın içindekileri Client'inizin içindeki Obje Dosyasına yapıştırın ve tümü evet dedik sonra işiniz tamamdır ...
Random bir mail yazmanız
ve
Bandicam found but admin rights needed ! yazısına tıklamanız yetecektir
Uyarı : Sadece 1 Haftallık Geliştiriyor. 1 hafta sonra hiç bir silme ekleme işlemi yapmadan tekrar şapkaya tıklayarak random bir mail yazarak yine güncelleyebilirisiz..
Biliyorsunuz ki yeni güncellemelerle birlikte artık EMC DE ' 15 FARKLI KORDINATTA BOS TAŞI ATMAKTADIR ve bu boss Taşlarından Master İtemi Elde etmektesiniz. Bowlda Sizi tek başınıza yaşatmiyorlar diye üzülmeyin.
Üzülerek Malesef Sadece EL MORAD Halkı için yapabildim bu paylaşımı hayatımda 1 kere karus oynadım o yüzden kordinatları bulamayacağımı düşündüğüm için sadece EMC Boss Stoneleri Attım
Dosyayı indir Boss Stone rar
dosya.co
Boss Stone Forum konusu :
https://forum.my-ko.org/threads/boss-stone-detaylari.13608/ buradan daha detayli inceleyebilirisiniz ama burada foto yok
Sadece kordinat var ..
Bu Gönderiyi ne kadar yukarıda tutarsak o kadar arkadaşa erişebiliriz , yoksa bu Boss Stonalar Tekelleniyor ben ve bir kaç arkadaş kitliyoruz rekabet her zaman güzeldir
Bende bilebilirdim paylaşmamayı ama paylaşınca güzelleşir hayat
İyi Oyunlar
AmcaOglu