eargasm ha pedal ha makro moaus ha caps lok miör aq ne fark eder hepsı aynı program gıbı pedal 120tl ama google capslok minör yazdında cıkıyor indirp kulllanan aciz bır cocuksun hadı kg cvp yazmıycam ne adamsın.
hayırdır 3'te item felan mı yaktın ? 04:00 civarı başladı bu bugSaat 03:00'a kadar rolback gelmesi lazım
olm oski ne şerefsiz adamsın niye gidip parayla pedal alıyon utanmıyon mu leneargasm ha pedal ha makro moaus ha caps lok miör aq ne fark eder hepsı aynı program gıbı pedal 120tl ama google capslok minör yazdında cıkıyor indirp kulllanan aciz bır cocuksun hadı kg cvp yazmıycam ne adamsın.
bana 800 bile vuramaz spike ile (rogueyim) sen niye yalamaya başladın hemen? Anlaşılan ikiniz de acizsiniz. Çıkarın pedalları 1. liğe oynucazya olm sen neyin peşindesin adam sana geldi tek attı da mı bu hale geldin . Pedal kullanmayanı dövüyolar artık bu neyin kafası warior bile pedal kullanıyo
ben mageyim lan avel pedal kullanmıyorum gel kafana bi meteor atayım da kendine gel en azından kardeş bu neyin kafası dediklerinde meteor kafası dersin ortamlarda şeklin olur gel beleş lan çekinmebana 800 bile vuramaz spike ile (rogueyim) sen niye yalamaya başladın hemen? Anlaşılan ikiniz de acizsiniz. Çıkarın pedalları 1. liğe oynucaz
gm pedal alcam kepçe o zaman f1 f2 gecıcem tek yok bea olum yılık sarı pedallardan var bende 10yılık belkı daha fazla knkam tutukluk yapıor aq sağtık minör atmaktan bıktım artkolm oski ne şerefsiz adamsın niye gidip parayla pedal alıyon utanmıyon mu len
Üzgünüm kardeşim saat doğru. Dürüst bir humansaat 03.40da falan olmadı yalan atma 4 buçuk gibi falan oldu Olum item bastım bak Eğer Fazla roll back gelirse yakarım seni @eargasm
Ar damarın çatlamış senin pişkin herifgm pedal alcam kepçe o zaman f1 f2 gecıcem tek yok bea olum yılık sarı pedallardan var bende 10yılık belkı daha fazla knkam tutukluk yapıor aq sağtık minör atmaktan bıktım artk
ne gevşek salak bır humansın ya ırkcılık yaptırcan sonunda. ar damarmış gelde 800 vurarak ar damarını patlatyım senınÜzgünüm kardeşim saat doğru. Dürüst bir human
Ar damarın çatlamış senin pişkin herif