aynen galiba yurtdisiyla alakali bi durumPatch attı Server list failed sorunu devam ediyor
Evet ama sonuçta girdik bir kere sonra dc olunca gene giremedik şimdi hala bekliyoruzaynen galiba yurtdisiyla alakali bi durum
Belirtmek istediğim bu oyun rekabet üzerine kurulu bu kadar mağdur varken serverın açık kalması ne kadar doğru ? Çözümü bulunup açılsa herkes için daha sağlıklı olur biliyorum Kojiroda elinden geleni yapıyor ama gerçekten şaşırtıcıLevel kasmakta sikinti olcak simdi
Kesinlikle ve belkide oynunun en zevkli kismini kaciriyoruz maalesef birde tabi insan bosuna okadar masraf edip etmedigini sorgulamiyor degil.Belirtmek istediğim bu oyun rekabet üzerine kurulu bu kadar mağdur varken serverın açık kalması ne kadar doğru ? Çözümü bulunup açılsa herkes için daha sağlıklı olur biliyorum Kojiroda elinden geleni yapıyor ama gerçekten şaşırtıcı
Malesef haklısın dostum oyunun en zevkli kısımları mykoda bu aşamalar ama ne yapalım reset atıldı servera umarım düzelirKesinlikle ve belkide oynunun en zevkli kismini kaciriyoruz maalesef birde tabi insan bosuna okadar masraf edip etmedigini sorgulamiyor degil.
Hadi bakalim insallahMalesef haklısın dostum oyunun en zevkli kısımları mykoda bu aşamalar ama ne yapalım reset atıldı servera umarım düzelir