sevgili arkadaşlarım size tek bir şey sormak istiyorum,
şimdi yukarda sürekli öneriler yapmışsınız, liste falan yapmışsınız ya..
ha şimdi bu listelerin aynıları apollondan sonra şu an oynadığımız server için yapıldı mı? yapıldı.
üzerine bir de anket yapıldı mı? yapıldı.
server supreme gibi olsun zor olsun 2 hafta master olmasın fp li olalım denildi mi? denildi.
bunların hepsi yapıldı mı? evet.
ha şimdi yukarıda saydıklarınız gibi bi server açılsın. yemin ediyorum sonuç bir gram bile değişmez. siz yine şu şöyle oldu bunun böyle olması oyunu bitirdi demeye başlıycaksınız. shard raptor çitin drobu artsın ulan bu nasıl myko 2. haftadan herkeste shard çitin var diyceksiniz.
yani ben burda supreme serverından beri takılıyorum. bu forum 5-6 defa arayüz değiştirdi, kimler geldi kimler geçti. ama bi server açıldıktan - kapandıktan sonra şu şöyle olmalıydı bu böyle olmalıydı listeleri asla bitmedi..
nasıl olursa olsun yine bırakacak bu adamlar. yine bırakacaak..
25-30 yaşına gelmiş daha önce çalışmış adamların şuradan alacakları 200 300 liraya tama etmelerine çıldırıyorum. elinde sigara oyunun başındayken 2 paket sigarayı bitiriyor ama oyunun 2. haftası gelince oooo hazır itemler para ediyoken satayım da 200 300 ü indireyim derdinde adam..
kojiro, gel sen beni dinle. elinde imkan da var, ismin de var, anti hilende. bi 1453 ya da 19xx patlat. 5-6 ay geçsin sorun değil ama adam gibi bişey çıksın ortaya.. maksat para kazanmak ise zaten o serverlarda mykonun 10 katını kazanırsın.. kanadıydı pathostu valkry di mavi trinaydı altın oltaydı maden kazmasıydı o bu şu derken buraya göre satacak 10 katı pus itemi var. ayrıca solo playerlar da her türlü iş yapabiliyor farm sayesinde. bu mevzu uzun tabi konuşulması tartışılması gerek.
@FlyingDagger bu konuyu açmadan dedikerin aklıma geldi aslında. şimdi millet hayırdır server kötüye mi gidiyo diye düşünecek dedim ama sonra maradonda forumda sürekli bağıran çağıranları görünce dedim bu forumda takılan adam zaten farkındadır bunların..
bu arada lichlere ben de +1 diyorum. savaş saatinde hiçbirimiz ne lufer monuyu ne de npcleri kesmeye gitmiyoruz. böyle savaş olmaz.