valla ole gorunuyorseni 3 hayırla uğurluyorz
valla ole gorunuyorseni 3 hayırla uğurluyorz
mage sayısı atıyorum 1000 ıse rom sayısı 50 100 sence adil mi bu ?
öyle de kardo oyunu bırakanlar hep item muhabbetıne bırakıyor para kasmak zaten yeterınce zor boss kovalamakda aynı sekılde her slotta 2-3 char var kesmek ımkansız gıbı bısı ee mıllette resıstans yok yanlıs anlama parayı basan gb yı kc yı cekıyor 2 pt magele dusmuyor nasıl olcak sence ? adalet bunun neresindemykoyu bu yüzden oynuyoruz kanka
dediğin şekılde rol roc ske gıbı degerlı unıqlerın dısındakı ezık unıqlerde olabılr ama onlarında fıyatları ucuz zaten yapılmayack bır ıtem değil gibi.sarı kutu zamanı sw de oyuncu azaldıgında yapılıyor ben dıyorum kı azalmasın oyuncu bu sekılde tutulsunlar servere boş 9 hp takacagına old agate earrıng taksın fena mı ?
Sonradan eklendiği için neckten falan değerli olmalı obence ring of bash gelsin dex 1 str 1 hp 1 def 1 versin bişey kesip boş kutu alınca koyuyor az eğleniriz
1000 tane rom olsa sanki mageler alcakmage sayısı atıyorum 1000 ıse rom sayısı 50 100 sence adil mi bu ?
adı yeter yaSonradan eklendiği için neckten falan değerli olmalı o![]()
Diğer Joplardada farklı değilmage sayısı atıyorum 1000 ıse rom sayısı 50 100 sence adil mi bu ?