@ryhmelion bir yanlışlık oldu beğendin sanırım asdfghjkaptal aptal konuşupta adamın asabını bozmayın chattahooche clanına herkez saygı duymak zorunda sevmeyebilirsin ama saygı duyacaksın
bu adamlar sw ye başlıyor diye oyuna başlama kararı alan bussuru clan var çünkü ekmek ucuzluyor
chattahooche nimet nimet değerini bilin
evet yanlışlık oldu beğendim, insan bu yanlış yapabilir mesela baban yanlış yapmış o gece korunmamakla sıjdasıjdsaıdsajıdsaıjd böle gülmek nedir Evladım sen fok musn@ryhmelion bir yanlışlık oldu beğendin sanırım asdfghjk
basladı yine mizah gerektirmeyen seviyesiz muhabbetler aferin evladım sende gül aglanılcak haline yıkık!evet yanlışlık oldu beğendim, insan bu yanlış yapabilir mesela baban yanlış yapmış o gece korunmamakla sıjdasıjdsaıdsajıdsaıjd böle gülmek nedir Evladım sen fok musn
Ahmetin öyle şeylere ihtiyacı yok , ki eminim 8w8 de asas çoğunluk olsa bile sonuna kadar oynatırDaha İSMİNİZ CLAN SIRALAMASINDA YOKKKK gelmişsin ne diyorsun biraz np kas muhtemelen bidahaki server miscellaneous clanına girmek için yalakalık yapıyorsun şuan.
Pff hadi uza yabasladı yine mizah gerektirmeyen seviyesiz muhabbetler aferin evladım sende gül aglanılcak haline yıkık!
Renderliyorum kenks videoyu geceye atarım bir sıkıntı çıkmaz ise izlersin sende kim daha güçlüPff hadi uza ya
melee team biz olmadığımız için olabılır showmen boş adamsınızkardeş 8w8de kill alamayan bi ekipsiniz ekibinizin içinde sevdiğim adamlar var diye kırıcı yorum yapmak istemem ama şu salak tayfa konulardan bi uzasın
öncelikli olarak süleyman farklı farklı klanlardan insanlarla 8 vs 8 atıldı diye polemik yapılması sacmakardeş 8w8de kill alamayan bi ekipsiniz ekibinizin içinde sevdiğim adamlar var diye kırıcı yorum yapmak istemem ama şu salak tayfa konulardan bi uzasın
Türkçe yazarsan okumakta zorlanmam sen değilmisin trollde bana küfür eden ? Sen değilmisin yok biz sizi keseriz ederiz vs. şeyler yazan videoyu renderliyorum akşama sen de izlersin bundan sonra da kime bulaşıp bulaşmayacağınızın farkına varabilirsiniz umarım ve şu da bir gerçek ki önemli olan clandaki kişi sayısı değil oyun oynama yeteneğidir şunu da görüyoruz ki bu yetenek ChattaHooche clanın da yok hadi eyvallahöncelikli olarak süleyman farklı farklı klanlardan insanlarla 8 vs 8 atıldı diye polemik yapılması sacma
cr de karsı karsıya gelinmiş farklı farklı zamanlarda party towna dusmus eyw elinize saglık
daha farklı zamanlarda da party e kafa atıp towna dusmussunuz biz cekmemişiz o bizim eşşekligimiz kabul ediyorum.
didi diye her sw oynayan 15 gun sonra sadece shootbox da gezen arkadaslar polimigi uzatıor anlamıs deilim konu ile alakası yok
sadece kelime yapıyorr icraat goremedim.
item olarak önde olabilirsin daha cok oyuna yatırım yapmıs olabilirsin kabul ederim.
ama iddaaları hakaret boyutuna getirmenin anlamı yok..
gun gelir ters ayakta yakalnırsınız bizde cekeriz ne diyelim.
herkese iyi oyunlar seviyeli bir oyun olsun video için elinize saglık
kardeşim renderla eywTürkçe yazarsan okumakta zorlanmam sen değilmisin trollde bana küfür eden ? Sen değilmisin yok biz sizi keseriz ederiz vs. şeyler yazan videoyu renderliyorum akşama sen de izlersin bundan sonra da kime bulaşıp bulaşmayacağınızın farkına varabilirsiniz umarım ve şu da bir gerçek ki önemli olan clandaki kişi sayısı değil oyun oynama yeteneğidir şunu da görüyoruz ki bu yetenek ChattaHooche clanın da yok hadi eyvallah
Doğrusun tek başımayım da ne olmuş yani sizden korkacağımı falan mı sanıyorsun sen?kardeşim renderla eyw
2 gun sonrada gorelim aynı adamları cz de benım demek istedigim bu kardeşim
chatta diye bahsediyorsun 1 kişi den bahsetmiyorsun.
koca klana salllıyorsun tek basınasın.
korkma kardeşimDoğrusun tek başımayım da ne olmuş yani sizden korkacağımı falan mı sanıyorsun sen?