Güzel bir relunch atılsa ve cuma günü açılsa çok güzel olabilir herkesi memnun eder 2 3 günlük düzenlemelerle TheMYKO efsanesi kaldığı yerden devam eder
aaaah canım kardeşim benim aynı duyguları paylaşıyoruz.... küçük bir kesime kabul ettiremediğimiz 80 cap... emc-lufer eslant apostle-troll-harpy slotları full çekiyordu..80 cap gibi zevkli sunucu yoktu aq
3. hafta bile master itemleri değerliydi 70 72 74 80 açıyodu herkes bowlda cr yaparken her atros riote başında 4 parti vardı bee 80 güzeldi :daaaah canım kardeşim benim aynı duyguları paylaşıyoruz.... küçük bir kesime kabul ettiremediğimiz 80 cap... emc-lufer eslant apostle-troll-harpy slotları full çekiyordu..
++++++++++++++Ya sorun yenilik felan degil sorun 220 tl olan pre 50 tlye presini cekiyordu insanlar tiklim tiklim oluyordu 220 tl yi oyuna vermeyecek , veremeyecek bisuru insan var pre fiyatini goren direk kacti zaten ha ben cektim arkadaslarim clanim cekti ama bu oyunun yuzde 70 i issiz yarisi cocuk bu adamlar 50 tl yi zor verip pre alirken 220 tl yi nasil versin...
Şuanki level zorluğu(reduced quest exps falan..) 80 Cape o kadar yakışırdı ki... Düşününce bile içim kıpır kıpır oluyor Ama şuanki kurulu düzene de lafım yok, ancak oldu işte birşeyler ne bilim..3. hafta bile master itemleri değerliydi 70 72 74 80 açıyodu herkes bowlda cr yaparken her atros riote başında 4 parti vardı bee 80 güzeldi :d
tadından yenmezdiŞuanki level zorluğu(reduced quest exps falan..) 80 Cape o kadar yakışırdı ki... Düşününce bile içim kıpır kıpır oluyor Ama şuanki kurulu düzene de lafım yok, ancak oldu işte birşeyler ne bilim..
kesinlikle haklısın biz seviyoz tepki veremedik iyi oldu insanların böyle tepki vermesiYa sorun yenilik felan degil sorun 220 tl olan pre 50 tlye presini cekiyordu insanlar tiklim tiklim oluyordu 220 tl yi oyuna vermeyecek , veremeyecek bisuru insan var pre fiyatini goren direk kacti zaten ha ben cektim arkadaslarim clanim cekti ama bu oyunun yuzde 70 i issiz yarisi cocuk bu adamlar 50 tl yi zor verip pre alirken 220 tl yi nasil versin...
Ben bunlarin hesabını yaptıgımda bazı salak herifler, ölücü dedi. Bazıları da 250 lira cok değil deyip laf etti. Bunlarin sonuca etki etmediğini düşünüyorlar mi acaba bana bu laflari eden kisiler?Ya sorun yenilik felan degil sorun 220 tl olan pre 50 tlye presini cekiyordu insanlar tiklim tiklim oluyordu 220 tl yi oyuna vermeyecek , veremeyecek bisuru insan var pre fiyatini goren direk kacti zaten ha ben cektim arkadaslarim clanim cekti ama bu oyunun yuzde 70 i issiz yarisi cocuk bu adamlar 50 tl yi zor verip pre alirken 220 tl yi nasil versin...
açıkcası baya uğraştım birşeyler yaptım ama bence de daha önce bir kere daha yapılmıştı bu relaunch düzeltilip tekrardan baya user olmuştu. Sizin için nasıl uygunsa server sonuna kadar oynayacağım fakat bu kadar emeği bu kadar kişi için yapmış olmak bizi üzüyor açıkcası. En iyisini kojiro bilir her zaman destekliyoruz, düşünüp taşınıp en doğrusuna karar verilir hem slotlar, hem de server durumu hakkında. Hakkımızda hayırlısı olsun dostlar kolay gele.Güzel bir relunch atılsa ve cuma günü açılsa çok güzel olabilir herkesi memnun eder 2 3 günlük düzenlemelerle TheMYKO efsanesi kaldığı yerden devam eder