Merhaba Cypher , Merhaba TheMyko

TheMYKO | Knight Online | MYKO | PRIVATE SERVER
One of the most popular MYKO PvP Server of all time
Are you ready to TheMYKO LUNA?
New World Luna 20 September

lNihilist

" Trust me , Im an engineer ... "
1 Yıllık Üye
Chatter
Jan 8, 2020
69
80
78,693,450
2,256
üzülmüştüm ben bu duruma üzüntümü geri verin duygularımla oynadınız :D
Senin düşüncen için minnettarım , ve senin sağduyun için senden de özür dilerim .
Gerçekçi ve dürüst olmak gerekirse oyun mantığım gayet basit , şu son günlerdeki " pay " muhabbeti beni boğdu ve sinirlenip kullandığım tüm armor ve weapon ları yaktım anvil'de ....
Olsun en azından denemiş oldum , artık salabilirim diye düşündüm .
Salmadan önce üzerimdeki skull ları satıp 5x Eslant & CZ Material kırmayı karar verdim ....
Skull ları sattım , eksikleri toparladım ve kırdım da .
Sonuç CZ Materyal setinde yine trajikomikti .
Fakat Eslant Materyal setinde bir reokra imza attığımdan adım gibi eminim .
Her neyse , şahsen ben bir sinir hastasıyım , aynı durum kardeşimde , annemde , ve annemin aile fertlerinin hemen hemen %90 ında mevcut .
Arkadaşlarımla beraber oynarken veyahut bir münakaşaya girdiğimde , hem reelde hem sanalda daima " Bakın beni sinirlendirmeyin . " diyerek kibarca uyarmaya çalışıyorum .
Derdimi anlatmakta bazen anlaşılabilirlik konusunda zorlandığım yetmezmiş gibi işin içine sinir krizi de eklenince kayış birden kopuyor .
Soy ağacı kütüğü olarak Karadenizliyim . Bu da ek bir bilgi olsun .

Selam olsun sen ve senin gibi iyi yürekli insanlara , dostlarım zamanla sinir krizimde yıkıp döktüklerimi geri toparlayacaklardır .... Bu konuda içim gayet rahat .
Saygı ve sevgiyle ,
- Oguzhan ( Xaeron )

_desiRe

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 4, 2017
101
67
79,487,100
2,758
tam olarak kaç saniyede bu kadar sinirlendin hocam merak ettim

• Haha
Reactions: lNihilist

Stardust

Level 60
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Feb 24, 2020
82
16
78,540,825
948
kardeşim mage aç okçu aç keyfine bak bence item derdi pek yok kafan rahat :D

lNihilist

1 Yıllık Üye
Chatter
Jan 8, 2020
69
80
78,693,450
2,256
tam olarak kaç saniyede bu kadar sinirlendin hocam merak ettim
Birikmesi 1-2 günü aldı ama patlaması 1-2 saniyeyi aldı ....

kardeşim mage aç okçu aç keyfine bak bence item derdi pek yok kafan rahat :D
Orası öyle , archery oynasam archery e tövbe ettiririm . Fakat 10 yıllık USKO deneyimimin 7 yılı warrior karakter sınıfında geçti . Warrior olarak oynamam daha makul , traktörlere benzemiyorum . :D

_Malamadre_

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Aug 29, 2017
446
351
141,147,600
5,467
okudum hiç birşey anlamadım ne anlatıyorsun niye kendini hikaye moduna almış @theory gibi yazıyorsun. hem kim vermedi senin payını söle abine abine söle abin onu her db rezil eder sen söle bakim hele bi

d.n= Derhal theory göreve çağırıyorum tşkler

Last edited:

lNihilist

1 Yıllık Üye
Chatter
Jan 8, 2020
69
80
78,693,450
2,256
okudum hiç birşey anlamadım ne anlatıyorsun niye kendini hikaye moduna almış @theory gibi yazıyorsun. hem kim vermedi senin payını söle abine abine söle abin onu her db rezil eder sen söle bakim hele bi

d.n= Derhal theory göreve çağırıyorum tşkler
Dostum , sen yanlış anladın o kısmı ... Şahsen bana kalacak olsaydı yönetim işi , hiç pay veya al-sat muhabbeti açtırtmam . Gördüğüm veya yetiştiğim oyun kültürü ve dönemi buna göre değil . Ve bu yönü mantıksal olarak pragmatik bulmuyor da değilim . Ki pragmatizmi hiç sevmem .
İçin ferah olsun , ha teori gibi derken .... Alıştığım argüman yapım bu şekilde . Arkadaşımın yayınında bile konuşma stilim aynı tiptedir ta ki sinirlendirildiğim ana kadar ....

Esenlikler dilerim sana da .

_Malamadre_

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Aug 29, 2017
446
351
141,147,600
5,467
Dostum , sen yanlış anladın o kısmı ... Şahsen bana kalacak olsaydı yönetim işi , hiç pay veya al-sat muhabbeti açtırtmam . Gördüğüm veya yetiştiğim oyun kültürü ve dönemi buna göre değil . Ve bu yönü mantıksal olarak pragmatik bulmuyor da değilim . Ki pragmatizmi hiç sevmem .
İçin ferah olsun , ha teori gibi derken .... Alıştığım argüman yapım bu şekilde . Arkadaşımın yayınında bile konuşma stilim aynı tiptedir ta ki sinirlendirildiğim ana kadar ....

Esenlikler dilerim sana da .
neden üstüne birde karadenizliyim yazdın onu açıklarmısın

lNihilist

1 Yıllık Üye
Chatter
Jan 8, 2020
69
80
78,693,450
2,256
neden üstüne birde karadenizliyim yazdın onu açıklarmısın
Genellike ülkemizde Karadenizliler ve Doğulular deli dolu , gider yaptığında kayışı koparan tip nnsanlar oluyor .
Yani anlaşılabilirliği kolaylaştırmak için ....

lNihilist

1 Yıllık Üye
Chatter
Jan 8, 2020
69
80
78,693,450
2,256
Selfname +7 deneyip geçmeyince ....

Last edited: