Merhaba Cypher , Merhaba TheMyko

TheMYKO | Knight Online | MYKO | PRIVATE SERVER
One of the most popular MYKO PvP Server of all time
Are you ready to TheMYKO LUNA?
New World Luna 20 September

lNihilist

" Trust me , Im an engineer ... "
1 Yıllık Üye
Chatter
Jan 8, 2020
69
80
78,693,450
2,256
Öncelikle herkese merhaba ,

İlk TheMYKO/Themyko deneyimim , son sunucu Kronos'da olmuş (@IChimaera nın ricası üzerine) ve Kronos sunucusunda Myko formatına yapılmaya çalışılmış çoğu düzenlemeleri beğenerek oynamıştım . Fakat tek tük kişi miktarında oluşumuz item gear konusunda bazen sıkıntıya uğratsa da yine de oyun içinde bulundum ve yetkililerin uğraşlarının hakkını vermeye çalıştım .
1 aylık olduğunda oyuncu değerinde ani bir düşüş olunca ben de salmak ve rutinlerime ağırlığı arttırmaya karar vermiştim .
Kronos sunucusunda kullandığım nickname'ler : HachimanHikigaya & OVERLORD ....

Her neyse , uğraşıp cebelleştiğim rutinimin bir parçası olan sınav tarihimin ( bkz : KPSS-B ) taa ebesinin hörekesine ertelendiği için ( Covid-19 sebebiyle ) ,
@ANT1PKK ve @IChimaera nın ricasını kırmadan dökmeden , ve Cypher ın Kronos'dan çok daha sağlam temellerle ve dengelemelerle geldiğini öğrenince , ben de kendim için " Buradayım " diyorum .
Malum bazı arkadaşılarımız "LiverpoolFC " adlı klan altında toplandıkları ve oluşturdukları için de , nickname'imi Liverpool FC de efsaneleşmiş Steven Gerrard'ın ismini kullanmaya karar verdim .
Ve neticede ,

Merhaba herkese , StevenGerrard olarak ben de Cypher dayım . Umarım bu sunucunun gidişatı Kronos gibi olmaz , veya Kronos gibi edilmez .
Herkese başarılar ve iyi bir oyun deneyimi geçirmeyi diliyorum .

- Oguzhan

Attachments

lNihilist

1 Yıllık Üye
Chatter
Jan 8, 2020
69
80
78,693,450
2,256
5820

5821

Dün gördüm ki arkadaşlar Iron Set loot şansı yakalamışlar , tabi ben de boş durmayıp biraz test ettim .
Binevi TheMYKO'nun Database yapısında " Iron Set Sağlamlık Testi " yapmış olduk .
Bu konuda ,
@ANT1PKK
@IChimaera
başta olmak üzere beraber oyunu oynadığım tüm arkadaşlara teşekkürler ...

Sanırım TAA'ya taş çıkardım bu test ile , hakkını helal et @Kojiro . :D

• Like
Reactions: Kojiro

lNihilist

1 Yıllık Üye
Chatter
Jan 8, 2020
69
80
78,693,450
2,256
5824

Bu tabloyu yakalamamda kıyak geçtiği için @Jackass e teşekkürler ...

• Like
Reactions: Kojiro

lNihilist

1 Yıllık Üye
Chatter
Jan 8, 2020
69
80
78,693,450
2,256
35k dan tezgaha koyduğum skull of spirit'ler 1700x den 595m noah vermesi gerekirken 3.5k noah bazıyla vermesi saçmalığı ....
Ve bu saçmalığı manipüle edip inkar eden vatandaş , bkz : @AmcaOglu

5848

Aç gözlü , ihmalkar , inkarcı , ve 200-300m gibi bir rakam ile satın alınabilecek kadar ucuz ve şerefsiz bir kitlede ,
Benim yerim yok , @Kojiro ....
Log burada , gücü yeten ister sanalda ister reelde sallasın sallayabilirse .
İyi akşamlar siz şerefli insanlara .
Keşke bir o kadar da oyunculuk bilgisi ve yeteneğine sahip olabilseler ....
Ben bu oyunda 1 dakika bile durmam .

Neticede " Fuck This Game , Im Out . "

• Sad
Reactions: FlyingDagger

chinchopper

Level 50
1 Yıllık Üye
Chatter
Mar 15, 2020
36
5
4,945,050
418
Hocam durum çok üzücü ya seni tanımasam da emekler buglarla boşa gitmemeli çözülebilir bence bu sıkıntı. Sen de birkaç kişi için moralini bozma ben bir sürü delikanlı insan da tanıdım bu serverda vazgeçme

BlackFukka4eveR

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 26, 2017
42
55
97,802,100
2,280
35k ya koysan 35k verir niye öyle olsun ki anlamadım, acaba yanlış koymuş olamaz mısın? çünkü yakın zamanda ben de yüksek adetli skull sattım ve böyle bir sorunla karşılaşmadım.

lNihilist

1 Yıllık Üye
Chatter
Jan 8, 2020
69
80
78,693,450
2,256
35k ya koysan 35k verir niye öyle olsun ki anlamadım, acaba yanlış koymuş olamaz mısın? çünkü yakın zamanda ben de yüksek adetli skull sattım ve böyle bir sorunla karşılaşmadım.
Oyun içinde kalasım gelmediğinden ötürü sabahın 6 sında üstümde kullandığım armor ve weapon ların hepsini yakıp çıktım .
Ve tekrar girdiğimde ortamından tiksindiğimden ötürü sinir halinde yanlış rakam ile koymuş olabilirim .
Ki öyle olmuş ise bu benim de hatamdır .
Ancak 35k dan koyduğuma emin olmama rağmen nasıl 3.5k noah bazını aldığını bi Cheat Engine e falan sormak gerek bence ....

Hocam durum çok üzücü ya seni tanımasam da emekler buglarla boşa gitmemeli çözülebilir bence bu sıkıntı. Sen de birkaç kişi için moralini bozma ben bir sürü delikanlı insan da tanıdım bu serverda vazgeçme
Aslında pek üzücü değil , sadece sinir bozucu .... Bir sinir hastası insan olarak dağı taşı yıkabilecek kadar sinirleniyorum oyun oynadığım son birkaç günde .
Ki yeter artık dedirten vaka da bu oldu .
Neyse , en azından delikanlı birkaç dostum var çok şükür .
Onlar da kişiliğimin farkında olup üretmek istediklerinde bir çözüm yolu üretebilirler benim için .
Ha üretilemezse zaten umursamam oynamayı .... Devamlı sinir krizi geçirip onu bunu patlatmaktan iyidir .

BlackFukka4eveR

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 26, 2017
42
55
97,802,100
2,280
yani hocam, her şeyiyle kendini kanıtlamış bir avcısoft antisinden bahsederken, cheat engine gibi basit bir programla müdahale edilebileceğine inanmak biraz komik değil mi? :) geçmiş olsun yine de belki yöneticiler araştırıp bir cevap verirler.

GHOST

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Mar 5, 2017
145
109
82,539,600
6,052
35k dan tezgaha koyduğum skull of spirit'ler 1700x den 595m noah vermesi gerekirken 3.5k noah bazıyla vermesi saçmalığı ....
Ve bu saçmalığı manipüle edip inkar eden vatandaş , bkz : @AmcaOglu

View attachment 5848

Aç gözlü , ihmalkar , inkarcı , ve 200-300m gibi bir rakam ile satın alınabilecek kadar ucuz ve şerefsiz bir kitlede ,
Benim yerim yok , @Kojiro ....
Log burada , gücü yeten ister sanalda ister reelde sallasın sallayabilirse .
İyi akşamlar siz şerefli insanlara .
Keşke bir o kadar da oyunculuk bilgisi ve yeteneğine sahip olabilseler ....
Ben bu oyunda 1 dakika bile durmam .

Neticede " Fuck This Game , Im Out . "
3.5k ya item koyup sw'yi kötülemekte zayıflık eziklik başka bir şey değil

lNihilist

1 Yıllık Üye
Chatter
Jan 8, 2020
69
80
78,693,450
2,256
Pardon benim matematiksel hatam ....
35.000*1700 = 59.500.000 noah ,

Sinir halimde kafayı sıyırabiliyorum cidden , kusura bakma @AmcaOglu , sana bir özür borcum var ki herkesin içinde özür dilerim .
Zaten medeni bir şekilde argüman sağlamaya çalışan biri olarak kendime yakışan da budur .

Konuyu kapatıyorum , herkese iyi akşamlar

lNihilist

1 Yıllık Üye
Chatter
Jan 8, 2020
69
80
78,693,450
2,256