P
phonzaiii
Guest
Sende onların yalamasısın sanırım iyi muamele yapıyorsunbknz. bu adam kral coluk cocuk yani.
Sende onların yalamasısın sanırım iyi muamele yapıyorsunbknz. bu adam kral coluk cocuk yani.
+1Eğer birazcık şu oyunda beni tanıdıysanız o 8 gb , 16 gb gibi gülünç rakamlara takılmayacak bir insan olduğumu da bilirsiniz . Buradaki mesele 16 gb meselesi değil , oyuna ve bize saygısızlık meselesi . Bu videoda çok açık bir şekilde gözüken ve dün gece bizi isyan ettiren şey vs kaybetmek değil hele hele 16 gb hiç değil .
Ben orada 4 warriorumla descent oluyorum , scream tutuyor , leg cut tutuyor ama cure dahi gelemeden senin tp mage in benden 2. skill i bile yemeden uzaklaşabiliyor . Bu iş illegal bir 3rd party tool ile mi yapılmış yoksa oyunda mevcut olan buglardan yararlanılarak mı bilmiyorum ve ilgilenmiyorum . Hangisi olursa olsun bu ILLEGAL olarak değerlendirilmesi gerekilen bir şey bizim gözümüzde .
Bu konuyu açmaktaki maksadımız da sadece @Kojiro baksın , banlasın değil . Diğer insanlar da görsün , onlar da bizim gördüğümüzü görüyorlarsa ve bizim hissettiğimizi hissediyorlarsa burada gerekli tartışma ortamı oluşsun ki bu iş sona ersin , oyunun bugları veya açıklarından çıkar sağlayıp bununla övünen insanlar bitsin diyedir .
Sonuç olarak hedefimiz , bu iş oyunun bir açığı ise fixlensin ve gerekli yaptırım uygulansın . Yok bu bir 3rd party tool ile yapılıyorsa yine gerekli önlemler alınsın ve bir daha yapılamasın ki hep beraber temiz bir oyun oynayalım .
@Kojiro , @AVCI
Beni suçluyarak sizde saygısızlık yapıyorsunuz .Eğer birazcık şu oyunda beni tanıdıysanız o 8 gb , 16 gb gibi gülünç rakamlara takılmayacak bir insan olduğumu da bilirsiniz . Buradaki mesele 16 gb meselesi değil , oyuna ve bize saygısızlık meselesi . Bu videoda çok açık bir şekilde gözüken ve dün gece bizi isyan ettiren şey vs kaybetmek değil hele hele 16 gb hiç değil .
Ben orada 4 warriorumla descent oluyorum , scream tutuyor , leg cut tutuyor ama cure dahi gelemeden senin tp mage in benden 2. skill i bile yemeden uzaklaşabiliyor . Bu iş illegal bir 3rd party tool ile mi yapılmış yoksa oyunda mevcut olan buglardan yararlanılarak mı bilmiyorum ve ilgilenmiyorum . Hangisi olursa olsun bu ILLEGAL olarak değerlendirilmesi gerekilen bir şey bizim gözümüzde .
Bu konuyu açmaktaki maksadımız da sadece @Kojiro baksın , banlasın değil . Diğer insanlar da görsün , onlar da bizim gördüğümüzü görüyorlarsa ve bizim hissettiğimizi hissediyorlarsa burada gerekli tartışma ortamı oluşsun ki bu iş sona ersin , oyunun bugları veya açıklarından çıkar sağlayıp bununla övünen insanlar bitsin diyedir .
Sonuç olarak hedefimiz , bu iş oyunun bir açığı ise fixlensin ve gerekli yaptırım uygulansın . Yok bu bir 3rd party tool ile yapılıyorsa yine gerekli önlemler alınsın ve bir daha yapılamasın ki hep beraber temiz bir oyun oynayalım .
@Kojiro , @AVCI
Bizim yapabiliyor ya da yapamıyor oluşumuz bunun doğru bir hareket veya yetenek gerektiren bir iş olduğu sonucunu mu gösteriyor veya bunu legal hale mi getiriyor yani ?usko dahil tüm pwplerde bu size göre sh ucmak var bunu anlamak istememeniz sizin yapamamanızdan kaynaklı
Cure tutuyorsun zaten ama 3 saniye sonra geliyor detay stun yemişken ileri jump yapması.Çırpındıkça batıyosunuz.ama izlemesi keyifli.şu yorumlarda kendi partyniz dışında savunan adam yok.. @Angellady_Oraya cure bile gelmeden diyorsun sen benim dün o mageyi nasıl tuttuğumu biliyormusun? ikincisi bende senin magene böle bir video hazırlarım bir tane kesit oradan alırım bir tane kesit buradan alırım foruma koyarım çok zor deil bu mevzular ama diosanızki kojiro baksın ondada hiç sıkıntı yok buyursun baksın olmayan bişeyi kovalıorsunuz başka birşey deil.
Valla sizide savunan yok tamam olm vallahi bir daha kesmicez lan bende sizde bişe var zannetım amk kabul ettik vs yi yerden kalkmadınız az sonra bizim video da gelir onuda izlemesi cok keyifli hep beraber izlerizCure tutuyorsun zaten ama 3 saniye sonra geliyor detay stun yemişken ileri jump yapması.Çırpındıkça batıyosunuz.ama izlemesi keyifli.şu yorumlarda kendi partyniz dışında savunan adam yok..
Valla bizim birşey dediğimiz yok senin adamın geriyor ortalıgı konustukça batıyorsunuz felan diye o yüzden bize böyle cevaplar vermek zorunda bırakıyor.Hala olayı vs de kesilmeye , kazanmaya-kaybetmeye bağlayanları görüyorum gerçekten ilginç insanlarsınız .. Bu bir oyun ve ölürsün ya da öldürürsün , kazanır-kaybedersin bunların hiç birisinin değeri yok çünkü oyun oynarken öncelikli amaç keyifli vakit geçirmektir . Ne zaman birisi gelir senin aldığın üç kuruşluk keyfi elinden alacak hareketlerde bulunur o zaman bu oyun sana eziyet gelmeye başlar . Bizim dün gece yaşadığımız da bu , oyundan aldığımız keyfin azalmasını sağlayan şey orada ölmek değil hiç alakası dahi yok . Bizim emeğimizle yapmaya çalıştığımız şeyleri bir başkasının herhangi ( bug , program vb ) bir şekilde sabotaj etmesinden kaynaklanan bir şikayet durumudur . Lütfen basitleştirmeyin bazı şeyleri .