P
Sen exp kasarken seni kanser edicez sen kanser olduktan sonra gidip eslant dönücez çıkan uniqueleri size satıcazEslanttan çıkmama yeminini bozdunuzmu alooo
Ben direk 60 başlıyorum sel tblSen exp kasarken seni kanser edicez sen kanser olduktan sonra gidip eslant dönücez çıkan uniqueleri size satıcaz
Öyle bir tarife varsa biz de katılmak isterizBen direk 60 başlıyorum sel tbl
bozduk birader bozduk, atom kankamla sabahlara kadar duo pk atacaz da bu douglas ibnesine bozduramadık beni eslanta salın siz ne bok yerseniz yiyin diyoEslanttan çıkmama yeminini bozdunuzmu alooo
kardeşim amıma çak sen genede 2 warrior tormentsiz 1 party mageyi kesince hangisi daha zor anlarsın XDla amına çaktığım uskoda melee oynamak mı daha zor mage team mi? ne de olsa lr kesme yok patla dön
protez
Yok ya kimseye gönderme yaptığımız yok ama kings never die krdşmproteziyi laf koydum demi, heralde damnedkillerz konusuna gönderme yapmış asla ölmeyen kral amına gohim
Senin kadar ölmedim be fatihcim atakerlerin kolsuz olduğu için z'ye alamıyorlardı beniKings Never Die fakat sen hep ölen taraftasın didicim o yüzden bilemezsin xd
Puhahalkasjdsakld 10 saniyede ondan towna düşüyodun xD Tam kadro iken kill alınca mutlu olabildiğinizi sanıyordum xdSenin kadar ölmedim be fatihcim atakerlerin kolsuz olduğu için z'ye alamıyorlardı beni
omg efsanelerin efsanesi Zyro senmisin la elim ayağım titriyor yeminlenPuhahalkasjdsakld 10 saniyede ondan towna düşüyodun xD Tam kadro iken kill alınca mutlu olabildiğinizi sanıyordum xd
ZIRLAAAAAAAAAAA ORRRRRRRRRRRROSPU COCUU KLŞASJLAJA PUHAHAAAHAHA ŞİŞKO DİYOR AMK ANAN MI SANDIN BENİ PİC KURUSU ŞKLASJMDSALKJDSALSKADJAM <3omg efsanelerin efsanesi Zyro senmisin la elim ayağım titriyor yeminlen
zyro'yu whopper sanan embesil bi tayfa var şu TheMYKOda, halbuki whopper sivilceli şişko o.çocuğunun teki
heeu belki götüde hemoroidli olabilir![]()
zaaaaa ağla kudur o. ****** zazalar siksin seni böoooooğnk şişko ****** evladıZIRLAAAAAAAAAAA ORRRRRRRRRRRROSPU COCUU KLŞASJLAJA PUHAHAAAHAHA ŞİŞKO DİYOR AMK ANAN MI SANDIN BENİ PİC KURUSU ŞKLASJMDSALKJDSALSKADJAM <3
zamanında zyro charıma girmişti pek bi sikmiş bac1n1 xD
ZIRLAAAAAA AMINA KODUM MERSİNLİ ORRRRRRROSPU COCUUU ANNENİ TANTUNİ YERKEN SİKEYİM AMK PIAJHDSAIJDAKSHDANADJKANzaaaaa ağla kudur o. ****** zazalar siksin seni böoooooğnk şişko ****** evladı![]()
hey dostum sakin ol bir tantunide sana ismarlayak gel mersineZIRLAAAAAA AMINA KODUM MERSİNLİ ORRRRRRROSPU COCUUU ANNENİ TANTUNİ YERKEN SİKEYİM AMK PIAJHDSAIJDAKSHDANADJKAN