@sokullu3 x BLESSED Scroll'da ekledim görevlere
Ayrıca günde 25 kere tekrar ederseniz görevi Minimum 40 Maksimum 140 TL ye kadar kazandırabiliyor.
Merhaba,bu kuponlardan bana da düştü bir görevde ancak sıkıntı şu ne inn e konuyor ne pazara konuyor ne pusa konup YB oluyor. Boşu boşuna çanta da yer kaplıyorbari pusa YB olarak yukleyelim.
Ya benim buna itirazım yok ki elinize emeğinize sağlık çalışmış düşünmüş çokta güzel etkinlik yapmışsınız. Ben şunu demk istiyorum benim oyundan maddi bir beklentim yok yani 250 tl biriktirsem siz bana banka havalesi ile gönderseniz ben yine onu PUS a YB olarak yükleyecemMerhaba,
Colony Zone bölgesinde bulunan bazı yaratıklardan düşen kuponlar (TL) olarak geçerli sayılacaktır. Belirlediğimiz yaratıklara sürekli yapılabilen bir görev eklenecek ve görev bittiğinde Rastgele kuponlar düşecektir envanterinize. Bu kuponlar Trade edilemeyecek ve pazarda satılamayacaktır.
Ödül Şartları
Gayet açık bir şekilde belirttik zaten pus ile ilgili bir bilgi söz konusu değil.
- Yeterli Katılım olmadığı takdirde tüm şartlar ve ödül miktarları değiştirilebilir.
- Minimum 250 TL'lik Kupon topladığı zaman çekim yapabilir.
- Maksimum 1000 TL'lik Kupon için nakit çekim talebinde bulunulabilir.
- Ödülü bir den fazla kez kazanabilirsiniz.
Kesinlikle katılıyorumYa benim buna itirazım yok ki elinize emeğinize sağlık çalışmış düşünmüş çokta güzel etkinlik yapmışsınız. Ben şunu demk istiyorum benim oyundan maddi bir beklentim yok yani 250 tl biriktirsem siz bana banka havalesi ile gönderseniz ben yine onu PUS a YB olarak yükleyecemdemek istediğim 250 tl olana kadar beklemeden keşke PUS a yükleyebilsem de bari Kronos ta işime yarasa seçenek olarak söylemek istedim. Yanlış anlaşılmasın eleştiri değil katkı yapmak istedim.
Selamlar iyi akşamlar söz konusu itemler Inventoryniz de 5 slotluk bir yer kaplıyor ve çabaladığınız şey karşılığını alıyorsunuz ufak bir engel olması sorun olmayacaktır kaldı ki bu ödül sisteminin bir parçası o yüzden anlayışınız için teşekkür ederim.gelen kuponlar inventoryde cok yer kaplıyor. buna acil bir çözüm lazım. bankaya da koyamıyorsun
5 slotluk yer kaplamaz cok daha fazla. 250 tl cekim denmiş ama hep 50 tl lik bakiye drobu yok. tümüne 10 tl lik bakiye cıktıgını düşünürsek 25 bos slot gerekir sayın bowieSelamlar iyi akşamlar söz konusu itemler Inventoryniz de 5 slotluk bir yer kaplıyor ve çabaladığınız şey karşılığını alıyorsunuz ufak bir engel olması sorun olmayacaktır kaldı ki bu ödül sisteminin bir parçası o yüzden anlayışınız için teşekkür ederim.
View attachment 5477
üst üste biniyor onlar5 slotluk yer kaplamaz cok daha fazla. 250 tl cekim denmiş ama hep 50 tl lik bakiye drobu yok. tümüne 10 tl lik bakiye cıktıgını düşünürsek 25 bos slot gerekir sayın bowie
kaç görevde yaptın brom ? 30 görevde 3 paket tl aldımMerhaba
Nick: DİAMANTSFANTOMAS
Tutar:250 tl
Teşekkür ederim.
yine zor nickli bir arkadaşMerhaba
Nick: DİAMANTSFANTOMAS
Tutar:250 tl
Teşekkür ederim.
Fatura borçun kadar toplamışsınMerhaba
Nick : LUCY
Tutar: 380 TL
Teşekkür ederim