İyi alıştınız tabi bir tane sallama +7 staf bas koş pk ya. Ne farm var ne bir şey. Nova zaten düştüğü yerin çok daha ötesine vuruyor. 4k hp var nova 1k vuruyor. Hala bir de yok mage vurmuyor yok kekuri yok.
Sallama staff +7 ? 4k hp? Mage oldugum halde takısız 5.2k hp var aq?80 skili ac wariorun questi 2 trinayla 5 at serverdaki tüm mageleri kes xdİyi alıştınız tabi bir tane sallama +7 staf bas koş pk ya. Ne farm var ne bir şey. Nova zaten düştüğü yerin çok daha ötesine vuruyor. 4k hp var nova 1k vuruyor. Hala bir de yok mage vurmuyor yok kekuri yok.
yeteneksizsin o zaman kardeşim yapacak bir şey yokya hocam bir de solo olanlar ne yapsın bu oyunda. Para verdik pre vs çektik oto kutu falan ama 0 yani ne lvl var ne item. bırakıncada bıraktı oluyoruz. Verdiğim paraya yanıyorum uskoya yatırım yapsam en azından para kazanma sansım vardır..
yeteneksizsin o zaman kardeşim yapacak bir şey yok
BDW ye 1k Para istese bile oyun içinde 1k NP'lik itemler satilyior temin edebilrisinNe konuda yeteneksızım dostum? 12 saat çalışıyorum eve geliyorum oyuna giriyorum. Zar zor 64 lvl olabildim. Cıkarabildigim item iron x horn vs. + bassak basamıyoruz. Bassak satıyoruz eden fiyat 10m. Slota gidiyoruz 10m nın yarısı pota gidiyor. Abys gem kasıyoruz 200 tane kırdırıyoruz drop atmıyor. Drop atsa fp atıyor bassan 6 ya 3m ediyor. 7 denesen yanıyor geçse 15m ediyor. O fp yi basmak ıcın 200 tane middle clas kagıdı alıyorsun yine para gidiyor. Ne konuda yeteneksızım solo olarak söyler misin? Hadi mage açayım farm yapayım dıyorum bankadan oto kutu atılmıyor. Atılsa yan chardan bankayı göremiyorsun. Solo oyuncular ıcın cok iyi oalcak falan denmıştı başlamadan once fakat hiçbir şey iyi değil. Ne bdw girebiliyoruz ne birşey. 1k np istiyor 2.5m para istiyor. Yav ben np kasamıyorum skilim yok bişeyim yok Herşey sıkıntı bu oyunda. Son TheMYKO oyunum zaten bir daha asla. Bu gidişlede zaten ban da atarlar. Paramızla rezil oluyoruz
yeter aglama artık1 saat 15dkdir kecon kesiyorum çift slot hâlâ drop alamadim kocero xd
Cengo olmuyorsa zorlama kankaSaat 03.14den beri cift slot kecondayim kanka![]()