Bu adamın oyundan men edilmesi gerekiyor , sonra hardisk değiştirip gelebilir. ama sonuçta bu adamın uzaklaştırılması lazım bu insanı bu kadar kişi sevmiyorsa var birşey ...
Only Jackass judge me ahaha yargı dagıtıyormuss adam agır sizofrenikKendi kurduğunuz cümleleri okumadan insanları yargılıyorsunuz, ticarette senin 10 IQ'lu insanları ağır tahrik eden oyuncuna küfür ettim diye suçlu olarak yargılıyorsunuz. Tek haklı sizsiniz. Biz hukuk okumadık ama yargıyı dağıtıyoruz merak etmeyin siz. İçerlemeyin bu kadar kral olmama yaptığım eventlerin 3te 1'ini yapmayan adamları kral seçtiniz 2 hafta . Yaptığım eventlere gözünüz doymadı 5 m de olsa 1 gb de olsa sürekli aç gözlülük yaptınız. Ne haliniz varsa görün
Bacını dağa kaldırıp aduket çektiğimin veledi zinası bırak artık şu 10 IQ asas peygamber ayaklarını gel benimle oyunu bırakmasına vs at çakalllll bu teklifi sana bilmem kaçıncı sunuşumKendi kurduğunuz cümleleri okumadan insanları yargılıyorsunuz, ticarette senin 10 IQ'lu insanları ağır tahrik eden oyuncuna küfür ettim diye suçlu olarak yargılıyorsunuz. Tek haklı sizsiniz. Biz hukuk okumadık ama yargıyı dağıtıyoruz merak etmeyin siz. İçerlemeyin bu kadar kral olmama yaptığım eventlerin 3te 1'ini yapmayan adamları kral seçtiniz 2 hafta . Yaptığım eventlere gözünüz doymadı 5 m de olsa 1 gb de olsa sürekli aç gözlülük yaptınız. Ne haliniz varsa görün
kes lan kodumun şizofreniBeni muteleyen arkadaş kimse onun hiçbir açıklaması da yok bu arada, sırf şikayet üzerine mute yedim . Legal olmayan bir yazı geçmedim. Ciğeriniz soğumuştur artık velet ordusu hadi köyünüze dönün.