P
Ne sülo 1300 damage mi yedi mageden yok artıkMage damagelerını 50 kere söyledim zaten kojı ye ben 70 teklemesiyle 1200 vuramazken içimde unıq oldugu halde şahsın biri 1300 vurdu 54 ile nasıl bi db anlamadım
aynı gün ce +1 ce 0 yaptım ama aptal damageler var leş , meleyi daha fazla öldürmüşNe sülo 1300 damage mi yedi mageden yok artık
Çok çakıyon biliyosun kafasını. çarşambaya kadar isi yok ilk gun aktıf olan isi yani.Damageler hakkinda bir degisiklik yapmadik, bonz etkileri bunlar )
Isiloon konusuna gelince her carsamba gunu yapilacak olan csw ile kale sahibi isiloonu kesebilir
efendim eline staff alan 1200 damage vuruyor geçen keconn raider 1200 damage vurdu bunun önüne geçmelisiniz iyi günlerDamageler hakkinda bir degisiklik yapmadik, bonz etkileri bunlar )
Isiloon konusuna gelince her carsamba gunu yapilacak olan csw ile kale sahibi isiloonu kesebilir
hala çokanatlarım kargo halinde gelmedi , yazıklar olsun sana suqermarketefendim eline staff alan 1200 damage vuruyor geçen keconn raider 1200 damage vurdu bunun önüne geçmelisiniz iyi günler
siktir deli hani arıyacaktınhala çokanatlarım kargo halinde gelmedi , yazıklar olsun sana suqermarket
ya git çokanat gelmeden aramam , şaka bi yana çok iş var gardaşım hurda yükseldi patlıyozsiktir deli hani arıyacaktın
Bardish high class dgl bro o yüzden:O ?