R
RihannastyI
Guest
lycaon +6 yok mu kardeşimAdam ice 60la benim fr novadan fazla vuruyo isyan
Elinize sağlik canlar
lycaon +6 yok mu kardeşimAdam ice 60la benim fr novadan fazla vuruyo isyan
Elinize sağlik canlar
ne lycaonu vood akarlycaon +6 yok mu kardeşim
kardeş melee videosu izledim sanki kimse ölmüyor mage dediiğin aynı anda vurur sizde öyle bi senkron yok sanıyorum.Her iki tarafinda eline sağlık eglence amaclıdır...
+1 katılıyorumkoyun gotlerine gitsin.. iki tarafta düşmüyor sürekli failed atıyorlar.. neyse zevk aldıysanız sorun yok iyi pklar (dışardan görünen 2 noob partynin korkarak kapışması)
+1 iç içe girip zden skill oynamak daha zevklikoyun gotlerine gitsin.. iki tarafta düşmüyor sürekli failed atıyorlar.. neyse zevk aldıysanız sorun yok iyi pklar (dışardan görünen 2 noob partynin korkarak kapışması)
sen ne diyon pokemon illa senimi seçiyim FURYkardeşim sen sıkıntı etme ws alan belli oldu KGG lerın Kımın ne oldugnu butun sw bılıyor bir ara isi de beklyırouz 5 kişi aptallar kutumu alcaksınız dedıler bize ve 5 kişile 10 tane asaslarından kutu aldık harbiden K_GG olmayı cok seviyorlar
tokat yedıgınız gunlerı ne ara unutttunuzsen ne diyon pokemon illa senimi seçiyim FURY
SEN ŞU VİDEODAKİ YATALAKLARDAN MI BAHSEDIYON ?tokat yedıgınız gunlerı ne ara unutttunuz
X clanından selam Xiang_yu Sh4rpness 4BooTJackALone Lethues_
TOKATTTTTTTTTTTTTTTTTTT TOKATTTTTTTTT