Forumda çok boş yapan adam gördüm ama rekor sende.Hiç olan bir kişi için kendimi yormak istemiyorum git kendini az geliştir forumda satır satır yazacağına oyunda iki şey yap da görelim ağlama duvarı yaptın burayı.o adamlarin ağlamasi değil stemi. Şurda okçular 900 1k demage çıkarıcak onada laf edersiniz Killingzone Clanı olarak ama malesef okçuların hasarı ap ne kadar artarsa artsin demagelerde fazla değişim olmuyor
kendin diyorsun itemli asas + torment şuan serveri bıraktım ama tormentsiz bu damage pek açıklanır bişey değil uskoda itemli bi şekilde deffli asasa vurabileceğin max damage 4k iken ki uskoda 3-4k arası bi apden bahsediyorum burada biraz fazla gibiSanirim siz uskoda hic oynamadiniz yada gercekten cok cahil yada bu oyunu bilmiyorsunuz Krovaz setli 83 warrior 6 7k demage yiyor itemli asasdan siz hala burda oturmuş o böyle şu böyle diyip ağlamaktan vazgeçin 1 kere olsun şahsen ben okçuyum asas degilim fakat bu hasarlar bence cok normal
aynen dedigin gibi birde usko oynamadınz diyor ilk 80 zamanları kendisi oynamamış yeni başlamış oyuna. 7k hp var int priest 6k vuruyor neresi normal komik olma cure atmaya bile fırsat olmuyor.kendin diyorsun itemli asas + torment şuan serveri bıraktım ama tormentsiz bu damage pek açıklanır bişey değil uskoda itemli bi şekilde deffli asasa vurabileceğin max damage 4k iken ki uskoda 3-4k arası bi apden bahsediyorum burada biraz fazla gibi
Sen Kardeşim sana bir cok asas sayabilirim Tormentsiz 6 7k vuran Asaslar En Cok bilinenlerden bitanesini söylimsana IDomenicoWacco izle bir videolarini da Tormentsiz nasıl 4 5 6k hasarlari cıkartır.kendin diyorsun itemli asas + torment şuan serveri bıraktım ama tormentsiz bu damage pek açıklanır bişey değil uskoda itemli bi şekilde deffli asasa vurabileceğin max damage 4k iken ki uskoda 3-4k arası bi apden bahsediyorum burada biraz fazla gibi
olm sen ne boş adamsın amk maymunuFull dex takılarla ne kadar vurmasını bekliyorsun + olarak belt yok charında normal o damage okçu 750 800 vuruyor Warriora uzak jop birde.
Not:Rogue (Okçu) İstediğin zamanda (Assasin) çevirebilirsin.Git sende Assas ol ağlama her şeye .
Kral bi de olaya şöyle baksan; o hp ile seni başka türlü nasıl kesmemizi bekliyosun?
talos keser gibiKral bi de olaya şöyle baksan; o hp ile seni başka türlü nasıl kesmemizi bekliyosun?
aç tavuk kendini buğday ambarında sanırtalos keser gibi
babanın parasını ödediği pc ve internetle bana cümle kurma abim.aç tavuk kendini buğday ambarında sanır![]()
HAGGARD'a yanlış, bize yanlış. " "babanın parasını ödediği pc ve internetle bana cümle kurma abim.
real de kasamadığınızı, bari oyunda kasın kasamıyorsanız az saygı duyun.
bilgelikle şarlatanlık arasındaki fark aktarımın niteliğiyle değil, aktarılanın kapasitesiyle ortaya çıkar. çünkü boş bardağın sürahi üzerindeki hükmü dolu bardaktan daima çoktur. bknz : @HAGGARDbabanın parasını ödediği pc ve internetle bana cümle kurma abim.
real de kasamadığınızı, bari oyunda kasın kasamıyorsanız az saygı duyun.
sen istiyorsun ki hep senin altını çizdiğin satırlar önemli olsun, hayata dair fikrin o kadar çünkü. bu yüzden kavgan hep başkalarıyla.