Sevgili dostlar her server'de iki ekipde birbiriyle sıkıntısız oynarken, saçma sapan sebeplerden dolayı böyle ters düşüp üzerine de
@KANSU vs çagırdık gelmiyorsunuz etmiyorsunuz deyip bizi tahrik edip vs yi attırdın.
İnan bana 50'lik viskimin son bardağını yudumuyordum o vs 'yi atarken. @Dom6R sen hatırlıyor musun vs yi ? O gün neler olduğunu sadece biz biliyoruz.
Bizim için yanlış zamandı ama yine de kötü değildik. Sizde çok iyisiniz, ama el elden üstündür veya item de üstündür tartışılır.
En başta ben @AutumnKiss361 ile konuşup şartları sordum ve anlaştık. Keşke bitirme mi yoksa kill mi diye sorsaydım. Bişey demeyim diyorum ama her seferinde 3 lira atmişsiniz 5 tl basmışsınız şekilde savunmalara geçiyorsun. Sen zaten gider yaparken de yapmadan da bizim 3 lira 5 lira bastığımızı biliyordun. Lütfen mazeretlerin arkasına sığınmayın. İnan bana bu oyunda hiç kimseyle sorunum problemim yok @KANSU seninle de hiç kimseyle de olmayacak .Sadece bunun bi oyun olduğunu çoğu zaman hepimiz unutuyoruz.