meinstepdue fikir babamızdır. ama bizde arsızlık, hırsızlık bulunmaz.
Milleti sorgusuz sualsiz banlayan kojiro'nun her zamanki halleri. Moradonda +8 shard satarken ban yiyorum açıklaması ne diyorum bu durumun tl ile satabilirsin o yüzden banladim diyor. Kanıt yok birşey yok tek açıklaması "ihtimaller üzerine" cıvıttın kojiro..
Tl ile satmıcaktın yani ? Serverin ilk haftası mı 2. haftası mı ne sizin tsdeydim. Bi tane arkadasın whatsapptan item sattıgınızı söylüyordu alan kişide EywaH dı galiba.
bunu söyleyen AGW Şu serverda hala DSQBLRM , ParisHilton , Meinstepdue , vb. bazı insanlara güvenip iş yapan masumları gördükçe gerçekten üzülüyorumsenden büyük tlci pic kurusumu var eser clan kurup clandaki adamlardan item toplayip tl e satarsın sonra ulaşamaz kimse sana kaşarın evladı.
ahaha yine mi sen lanSelam aşkım 2k hp li mage arıyorsan geliyim
bu sizin ixcin kötü oldu bak kesecek adam bulamıcaksınsonunda 345345 kişi oynamak yerine 8 kişiyi seçmişsin tebrik ederim bol şans
Dostum seni tanımam ama ben herkesin yorumunu dikkate alırım eserle umut yeni geldi aramıza ve orada da kalacaklar, geçmişte seni s. kmiş yaran kalmış olsa bile ya da sen haklıymışsın ve onlar hırsız olsa bile bu bundan sonra böyle olacak anlamına gelmez, onları tanıyorsun belki beni tanımıyorsundur ama ben olmayacak dediysem olmaz ama eğer böyle bir durum yaşandıysa üzülürüm 2 taraf adına da tekrarlanmayacağını ben garanti ediyorum klanımdaki adam ne dışarıya kötü konusabilir ya da davranabilir ne de klanımdaki adama kimse birşey söyleyebilir.bunu söyleyen AGW Şu serverda hala DSQBLRM , ParisHilton , Meinstepdue , vb. bazı insanlara güvenip iş yapan masumları gördükçe gerçekten üzülüyorum
bunlar gibi 100 tane daha var google yazsan bile her server her forumda hırsızlığın arsızlığından bol birşey yok senden adam değil erkek dahi olmaz velet.