kime getircem söyle getırek 4polo ya getirelim ?Başklarının hakkına tecavüz edip, haksız yollar ile kazandığın 5 GB ve 50m EXP itemi getir açarim banını.
kime getircem söyle getırek 4polo ya getirelim ?Başklarının hakkına tecavüz edip, haksız yollar ile kazandığın 5 GB ve 50m EXP itemi getir açarim banını.
Para ve Item hazir olunca bana forumdan pm at ben alırım.kime getircem söyle getırek 4polo ya getirelim ?
en azından banı ac bende aldığım seyleri ayarlıyayım item sataym sıfırdan car açarsam uzun sürer acarsan banı item satıp hazırlayayım gun içinde getırmessem süresiz ban atarsın 1 tık uzağındayım ??Para ve Item hazir olunca bana forumdan pm at ben alırım.
Konuyu başa sarıyorum, şimdi için rahat mıdır ?ROLBACK Gelmesse içim rahat olmıcak brakcam büyük ihtimal. herkeze k.g
bu arkadaş ta ikinci agressive vakasıbida boss keserken sana haber ederım ona göre drob alrsak dusunuruz
Her boss kestıgımde sana haber edecem aslan rahat ol
acacanmı acmıcanmıKonuyu başa sarıyorum, şimdi için rahat mıdır ?
siz neden ustume oynuyosunuz Banı aç paranı al kardeş uğraştırma işteKonuyu başa sarıyorum, şimdi için rahat mıdır ?
Konuyu başa sarıyorum, şimdi için rahat mıdır ?[/QUOTE
sankı itemmı var kardeş itemleri dediğin fp lerm var bi tane pe var onu satacm normalde satmcktm satcz artıkÇAKAL BİR DE DİYOR BANI AÇ GİRİP KASAYIMD GİRİP İTEMLARIDA BASIP CIKICAKSIN Dİ Mİ
DDDDDDDDDDDD
olm sen şakamısın akşam akşamsankı itemmı var kardeş itemleri dediğin fp lerm var bi tane pe var onu satacm normalde satmcktm satcz artık
bu bug hıkayesı olsada olmasada ben upgrademı zaten yapacaktım evet yapttımda ama bi SS üzerine yapılmış upgrade deyil ss nin ustunden yürüme 120 gb yaktım ben ss harıc onu sayma hep catır catır yandı upgrade sıstemı kapalı heralde +7 gecmıyor SS le alakası yok bunlarınBenim bu konudan çıkarttığım olay şu,
Sendeki Scorpion Shield +0 silinmeyince, senin aklına diğerlerinin de silinmediği geldi zannedersem, sende gittin UPG edip sattın , tekrar upgrade yaptın ama başarısız oldun upgrade işinde.
Şimdide diyorsun ki bizi zan altında bıracak cümleler kuruyorsun, ROLL back gelmezse falan fıstık.
Pardonda siz çok mu akıllısınız ?
deyil değil, değil olcak obu bug hıkayesı olsada olmasada ben upgrademı zaten yapacaktım evet yapttımda ama bi SS üzerine yapılmış upgrade deyil ss nin ustunden yürüme 120 gb yaktım ben ss harıc onu sayma hep catır catır yandı upgrade sıstemı kapalı heralde +7 gecmıyor SS le alakası yok bunların
Diğerleri zaten benım ben işime geleni söyledım rolback isime geliyor 120gb yakmışım sadece SS seninBenim bu konudan çıkarttığım olay şu,
Sendeki Scorpion Shield +0 silinmeyince, senin aklına diğerlerinin de silinmediği geldi zannedersem, sende gittin UPG edip sattın , tekrar upgrade yaptın ama başarısız oldun upgrade işinde.
Şimdide diyorsun ki bizi zan altında bıracak cümleler kuruyorsun, ROLL back gelmezse falan fıstık.
Pardonda siz çok mu akıllısınız ?
pardonda sana nesi sen kımsın de araya giriyon senlemı konuşuyorum turkce mı ogreteceksın yanlış yerdesındeyil değil, değil olcak o
Bende bundan bahsediyorum zaten mevzu SS değil , siz kendinizi fazla uyanik zannediyorsunuz. Burada yönetimi problemli gösterip kendi amacınıza ulaşmak için baskı uyguluyorsunuz.Diğerleri zaten benım ben işime geleni söyledım rolback isime geliyor 120gb yakmışım sadece SS senin
pardon ''da'' ayrı . Sana nesi diye birşey lugatımızda mevcut değil sana ne oluyor veya seni ilgilendirmez .. giriyon değil giriyorsun..Diğerleri zaten benım ben işime geleni söyledım rolback isime geliyor 120gb yakmışım sadece SS senin
pardonda sana nesi sen kımsın de araya giriyon senlemı konuşuyorum turkce mı ogreteceksın yanlış yerdesın
Hayat da böyle ben işime geleni söylüyorum suçmu zaten adalet yok adamlar çatır çatır +8 basarken ben 1 tane +7 basamadım 16 tane trinaylaBende bundan bahsediyorum zaten mevzu SS değil , siz kendinizi fazla uyanik zannediyorsunuz.
tmm hacı abi senden özür dilerim bida yapmıcam allah askına rahat brak benı morelım bozuk zten sınırlıyımpardon ''da'' ayrı . Sana nesi diye birşey lugatımızda mevcut değil sana ne oluyor veya seni ilgilendirmez .. giriyon değil giriyorsun..