Ya yavaşsın ya da slotun yanlış atmamı gerektirecek hiç bir durum yok ortada kime neyin havasını yapacağım ayrıca ?kardeşm 80m bir saat drop sc ile 3lü slotta en fazla aldığım 60m ufak at lütfen
3lü 5li seri ok ile slot spawn olamıyor sen düşün.80M de 1 saatte hiçbir zaman kasamadımYa yavaşsın ya da slotun yanlış atmamı gerektirecek hiç bir durum yok ortada kime neyin havasını yapacağım ayrıca ?
SAATLİK GETİRİSİ 3LÜ 5Lİ YAPARSAN DROP SC İLE 50-60M ELLE KASMAM GENİE BIRAKIRIM DERSEN 2 SLOT SERİ DÖNER İTEMİN VARSA BU FİYAT SAATTE 15 20ME DÜŞÜYOR HORN CROSBOWLA 3 FARM HESABIMI GECE BIRAKIYORUM SABAH 100 M BIRAKMIYOR... ÇÜNKÜ GENİE İLE BIRAKABİLECEĞİN SKİL SNIRLI MANA YEMESİN DİYE VE O SKİLLE DE SERİ DÖNÜLMÜYOR SABAHA 3 CHARDAN KESİNTİSİZ FARMLA GECE 12DEN ÖĞLENE KADAR GARİP BİR ŞEKİLDE 80 -90M ALIYORUM ÇOK İLGİNÇ. 4 CHARA AUTOLOOT ÇEKTİM SEN DÜŞÜN
kardeşim sen hesabını kuzenin ile filan mı kullanıyosun daha da salça olma bana3lü 5li seri ok ile slot spawn olamıyor sen düşün.80M de 1 saatte hiçbir zaman kasamadım
NABER LEN KEKOOYeni Başlayan arkadaşlar için En güzeli Lamia kardeşim. Drop sc bas orda 1 saate shard veya raptor alırsın Eslantta uğraşma boş yere Ve cıkan fpler de 6 yapıp 10m den rahatça satarsın onun yanı sıra sapire opal cristal cıkıyor.
olm sen gerizekalı mısın ? algında problem mi var? neyin alıntısını yapıyorsun 80m kasılmıyor işte neden götünden uyduruyorsunkardeşim sen hesabını kuzenin ile filan mı kullanıyosun daha da salça olma bana