millet boş boş laf etmiş yok nerenle bakıyosun şu bu. aynı olay benimde başıma geliyo adamdan baya ilerdeyim ama öldüğüm yada bu şekilde damage yediğim oluyordu. bu TheMYKO serverında çok daha fazla başıma geldi bilmiyorum sebebi nedir. ama bu karakteri oynayanıda biliyorum asla koxp falan kullancak bir kişi değil.videoda duruyor geri dönüp baktıgında yerinde duruyordu.
bu durumun 2sebebi var hani senle yada onla alakası yok internetlede.
1.sebebi server kurulan sunucu iyi değildir.
2.sebebi 1299 serverların dosyaları. lütfen vaktiniz olursa deneyin bi 1299 daki ekran buguna bakın birde 19xx serverda bakın. 19xxlerde nerdeyse hiç bu sorun olmaz. 1299 dosyalarından böyle saçma hataların olduğunu düşünüyorum.
bu ekran bugu dediğimiz şey tabikide çok etkiliyor serverı olmadık yerde ölüyoruz.olmadık yerde okçulardan 5li 3lü yiyoruz ama bunun sebebi ne karşıdaki insan nede sensin
bu durumun 2sebebi var hani senle yada onla alakası yok internetlede.
1.sebebi server kurulan sunucu iyi değildir.
2.sebebi 1299 serverların dosyaları. lütfen vaktiniz olursa deneyin bi 1299 daki ekran buguna bakın birde 19xx serverda bakın. 19xxlerde nerdeyse hiç bu sorun olmaz. 1299 dosyalarından böyle saçma hataların olduğunu düşünüyorum.
bu ekran bugu dediğimiz şey tabikide çok etkiliyor serverı olmadık yerde ölüyoruz.olmadık yerde okçulardan 5li 3lü yiyoruz ama bunun sebebi ne karşıdaki insan nede sensin