İşte en sevdiğim gereksiz insan modeli.. Ne yapalım güzel kardeşim her '' Ya lag var '' diyene senin bakış açınla '' OYNAMA KARDEŞİM ALLA ALLA '' mı diyelim.. Sorun değil çözüm odaklı ol bir zahmet. Burası forum. İnsanlar tabi ki memnun olmadığı konularda konuşacak. Ne yapalım 3 maymunu mu oynayalım ? ..Bütün postların serveri üstü kapalı kötülemek amaçlı olan biri nasıl forumda kalır anlamadım doğrusu. Çok zor değil kimseyi zorla oynatmıyorlar.
ne yapsın adam ? zorla oynatmıyorlar ne alaka açıldığı gün böyle olacağını bilmeden kaç user para yatırdı acaba güzel bir oyun oynamak için, bu hizmet olmamalı karşılığı, herkese sallayıp duruyorsunuz zorla oynatmıyorlar diye, zorla oynatmak zorunda işte aradaki ince nokta bu. günde sayısız lag sorunu restart ile karşılaşınca ayakta alkışlayacak değil millet.Bütün postların serveri üstü kapalı kötülemek amaçlı olan biri nasıl forumda kalır anlamadım doğrusu. Çok zor değil kimseyi zorla oynatmıyorlar.
Bu arada 60 lira vs neyse para yatırıp servera kendini ortak mı zannedıyorsunuz onu anlamıyorum. Ayrıca sana zorla pre al diye kafana vuran da olmadı sanırım doğru mu ?ne yapsın adam ? zorla oynatmıyorlar ne alaka açıldığı gün böyle olacağını bilmeden kaç user para yatırdı acaba güzel bir oyun oynamak için, bu hizmet olmamalı karşılığı, herkese sallayıp duruyorsunuz zorla oynatmıyorlar diye, zorla oynatmak zorunda işte aradaki ince nokta bu. günde sayısız lag sorunu restart ile karşılaşınca ayakta alkışlayacak değil millet.
Bu kopegi iyi taniyin arkadaslar. Insanlar para verip zevkle oyun oynamak istediklerinde onlerine oyunla alakali sorunlar cikiyorsa elestirmek dogal haklaridir. kojironun vermeseydin kardesim zorlami oynatiyorlar demedigi yerde sen kim kopeksin lan sulü k. Kojiro bir market bunlarda musterileri aldigi mal bozuk cikarsa tabikide market sahibine gelip biz surekli senden alisveris yapiyoruz bu seger niye boyle oldu demicekmi? Bi daha alma o zaman zorlami aldirdim derse bugun 10 yarin 20adam kaybeder 3. Gun dukkani kapatir.Bütün postların serveri üstü kapalı kötülemek amaçlı olan biri nasıl forumda kalır anlamadım doğrusu. Çok zor değil kimseyi zorla oynatmıyorlar.
burada durumun sadece paranın meblağsı olduğunu düşünmeye devam et tipsiz seniBu arada 60 lira vs neyse para yatırıp servera kendini ortak mı zannedıyorsunuz onu anlamıyorum. Ayrıca sana zorla pre al diye kafana vuran da olmadı sanırım doğru mu ?
ilk konu yorumun ve bu yorumda bu şekilde konuştuğunuz zaman, " ya yöneticiler de zaten bir b*k yapmiyor" algısı yaratmanın mantığını çözebilmiş değilim açıkcası ? TheMYKO aktif olduğu zamanlarda normal bir çalışan insandan daha fazla mesai yapıyoruz ortalama 16-17 saat bu tür sorunlar olduğuna bilgisayar başında geçirdiğimiz süreler 20 saate kadar çıkabilmekte. Kendi adıma konuşayım, iş olduğuı zaman, hayatımdaki bir çok önceliği 2. plana koyup sadece işlerime odaklanan işkolik birisiyim. Sanki buradaki problemler görmezden geliniyor muş gibi saçma sapan konular açıp, gereksiz diyaloglar ile forumda şov yapmayın!ne yapsın adam ? zorla oynatmıyorlar ne alaka açıldığı gün böyle olacağını bilmeden kaç user para yatırdı acaba güzel bir oyun oynamak için, bu hizmet olmamalı karşılığı, herkese sallayıp duruyorsunuz zorla oynatmıyorlar diye, zorla oynatmak zorunda işte aradaki ince nokta bu. günde sayısız lag sorunu restart ile karşılaşınca ayakta alkışlayacak değil millet.