Clan ve oyunca farki kankaamk dual rol en son 5 yıl önce taktım dual rol lan
Clan ve oyunca farki kankaamk dual rol en son 5 yıl önce taktım dual rol lan
helaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalClan ve oyunca farki kanka
Biri benden mi bahsetti alioğlum eskiden pedal gizlenirdi utanırdı insanlar cidden çok arsızlaştı bu millet asas playerligi vs de değil partyde gerektiğinde prine bile cure kaldırmakla olur şunu bi öğrenemediniz bir gün cure ve minor oynayıp sadece db prinin verdigi isme spıke thrust attıktan sonra cure minore döneen bir asas videosu görürsem öpücem alnından
senin öyle olduğunu diyola ama beraber oynamadığımız için veya videon olmadığı için bilemicem benim bildigim bir tek @ChisH aşkım varBiri benden mi bahsetti ali
iyi hatırlattın he Kronos vardı kankalarım 3 kardeşler 5-6 kişi csw aldiydik kronosta attack disable vardi sekmekten 3 gün disable yemişti taşa yüzde atiyoz o yanda bize bakıyo minor cc falan atiyoKardo ben zamanında attack disable yiyip cure minor ile pk atan adamdım nerde o eski asaslar diyor bazen insan
Ben nasıl Fp li adama kesilirim nasıllllllllllllllllllllllllllllllllhttp://i.hizliresim.com/VL23nZ.jpg şu skeyi mi
gigayi almadıgıma dua edin kekolar sizi.
Şimdi dersiniz ne gigasi şunuda ekliyim şuraya
http://i.hizliresim.com/lyBOZB.jpg
adamda +7 3 parça fp var bende +6 fp kolluk elimde de claver var ettiği lafa bak asastan 1 gram anlamayan amk barzanisi sanki adamin üstünde göğüs don fp töbe töbeBen nasıl Fp li adama kesilirim nasıllllllllllllllllllllllllllllllll
alicim 50 tl ık bır parcaydı zamanında Eskımıs olmasına rahmen 78 gorevı yapıyor sadece arada cekmıyor yavaslıyor kardesım sımdı benım kestım ınsan lar porgram yada 1678r pedallar degılmı guzel kardesım neyse aliboş yaptığım yok oskicim gerçekler bunlar videoyla uzaktan yakından alakam olmamasına rağmen ve bu tarz sen kestin ben kestim muabbetlerini sevmememide üzerine koyduğum halde yorum atmak zorunda hissediyorum , birini pedalla kesip sonrada al nasıl kestim ama demek çok saçma geliyor bana , burda adamı sen mi kesiyosun yoksa para verip aldıgın aletmi diye düşünüyor insan neyse dedigim gibi eskiler güzeldi
pedalım var ama bozuk diyor arkadaşalicim 50 tl ık bır parcaydı zamanında Eskımıs olmasına rahmen 78 gorevı yapıyor sadece arada cekmıyor yavaslıyor kardesım sımdı benım kestım ınsan lar porgram yada 1678r pedallar degılmı guzel kardesım neyse ali
babycharles pk movieyi atasım geldi ama neyse polemik yaratmıcamKardeşşşş pedal medal kesmez bize kardeşşşşş isterse saniyede 2k mana tüketen pedal olsun 1 parazite bakar kardeşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Selam ben WaitForMe Ali kardeş. Hayatımda toplam o videodaki kadar teklenmedim benbabycharles pk movieyi atasım geldi ama neyse polemik yaratmıcam