tövbe estağfirullahKepçee çat dersin banlanırsın anlamazsın
kamil bey akşam üzeri ara senin işi halledeyimtövbe estağfirullah
hdjskzksslladkskkssk ulan hakanMuthis oynar. Matematik bilgisi cok iyidir hesap yapmadan slot basmaz her teamde olmasi gereken bi asastir bu asastan claninizda yoksa siralamada 2. Olursunuz. 1. Her zaman kendisi ve clanidir.
eyvallah ismail seviyorum seniTheMYKOnun en iyi asas playeri hangi şanslı clana nasip olucak merak ediyorum başarılar Orkun.
ya amk herseyi calmis olabilirimde hic ske çalmadim az sallayın aq sen kim low sun ben senle talos ortamina giricem tanimadigim anonim tipler salliyor prim kasiyor bi sgSke belt çalışmı zamanında ii hatırlıyorum dm pt dede drop alıp kacmısdı ee kardes zoruna gitmesin yaptıkların önüne geliyor bak herkez yazmış demekkı var bir sıkıntı KAFADA DRAGONLA GEZMEK MARİFET DEGİL Kimi anısı ile kimide bilmem ne ile anılırmıs
ahahahahahA HDDDD cıldırıyorum klasik anadolu playeri herkesi siker ama hala herkes bunlarla oynamaya calısıyo helal valla amk cocukları d:ya amk herseyi calmis olabilirimde hic ske çalmadim az sallayın aq sen kim low sun ben senle talos ortamina giricem tanimadigim anonim tipler salliyor prim kasiyor bi sg
AYNEN QNQ APTAL OLMASINLAR XDahahahahahA HDDDD cıldırıyorum klasik anadolu playeri herkesi siker ama hala herkes bunlarla oynamaya calısıyo helal valla amk cocukları d:
la eşşek talosdan ske drop umuzu caldımı yazdım ıı oku serverde adın cıkmadımı eşşek herıf utanmaz kraldın kafanda dragon vardı ske caldın butun server bıldı utanmazdan yanıt verıyor mal embil herif yorumlara baksana ne bok oldugun bellıya amk herseyi calmis olabilirimde hic ske çalmadim az sallayın aq sen kim low sun ben senle talos ortamina giricem tanimadigim anonim tipler salliyor prim kasiyor bi sg