Laf ebeleri hemen yermeye gelmiş arkadaşı , bu oyunda illa ki clanın olması gerek diye bir kaide yok bu oyunda 2-3 kişi ile veya solo da tatmin edici şeyler yapılabilmeli , clanlar sadece düzgün ortam oluştuğunda yardımlaşmayı ve biraz daha organize olmayı sağlarlar ve elbette doğru kullanıldığında diğer oyunculardan öne geçmeleri gerekir bunu hepimiz biliyoruz sizin kadar bizde bu oyunu oynadık. Burda anlatılan mesele o değil , servera yeni gelen birini düşünün 1299 patchte oyunu oynuyoruz slotlar az , harita dar , yapabileceklerimiz kısıtlı ve oyuncu sayısı fazla , en fazla ne yapabilirsiniz veya günde 500 bus kastıgımızı düşünelim şuanki piyasada item yapabilmemiz sizce mümkün mü , cs ler +1 +2 wp ler we glass beltler şuan havada uçuşuyor bir solo playerin glass veya ske belt alması şuanki piyasada 1 hafta sürekli online olup kasması demek , ki böyle bir şeyi yapan benim gözümde ahmaktır bu bir oyun bokunu çıkarmadan oynamak lazım. Ben size kendi yaşadığımı söyleyeyim benim üstümde de hala arkadaşla aynı itemler var , ve 2 saatte 200 bus kasarsın diyen arkadaşa sesleniyorum , sabahın 7 sınde bus kasabilmek için defalarca oyuna girdim slotta max kalabildigim süre 10 dakika oldu server açıldıgından beri bilemedin 20 dakika ve peşimi hiçbir zaman bırakmadılar , evet rekabete ben de okeyim ama benim karşıma gelen adam bana denk bir adam degil , oyuna aynı zamanda başladıgım insan benım karsıma dual +6 +7 shard chitin set + takılarıyla gelip beni gidebileceğim tüm slotlarda cardinal death knight dahil peşimden dolaşıyorsa bunun adı adaletsizliktir başka bir şey değil bu np açlığıdır ve birilerinin oyun zevkini , oyunda yükselmesini yok etmek demektir. Daha +8 drobunun acıldıgı ve ilk csnin düştügü taşa gittim ve her taşa gitmeye her boş zamanımda eslant dönmeye her ronark cz ilk girişlerinde bosslara yetişmeye çalışıyorum ama allah aşkına 80 tane asasın içinden isterseniz 3 asas olun kaç defa kutu alabilirsiniz ve şansınız dönebilir boss kovala taşa git demeyi biliyorsunuz ya. Genie degil ama oto loot gerçekten serverin ömrünü bir hayli kısalttı ve şuan zevksiz hale getirdi , magelere full dex okcu halimle bazen 300 400 vuruyorum bu gerçekten şaka gibi. Bu oyunun bel kemiği orta ve düşük seviyeli oyunculardır bunu unutmayın onlar olmasa czde kime gelip nova atacaksınız acaba , ve bu server onları kaybetmeye başlıyor bunu üzülerek söylüyorum , çünkü harcadıkları saatlerin karşılıklarını alamıyorlar , belki karşılıklarını alıyorlar ancak karşılarında bir rekabetsizlik ve adaletsizlik söz konusu oldugunu görmek insanın agırına gidiyor , oyunda 5 dakikada bir farklı kişilerin elinde 8 itemler görüyorum bu gerçekten TheMYKOda görülmemiş bir şey eğer yöneticiler bu konu gayet doğal her oyuncu bu oyunda bunu yapabilecek kapasitede diyorsa eyvallah. Eğer oyuna orta ve düşük seviyeli oyuncu gözünden bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız çünkü siz saatlerce farm yaptıgınız halde 7 md dahi alamayacak parayı toplayamadıgınızı görüp 2 adımda bir +8 item görüyorsanız , kendinize bu serverda bir gelecek göremediginizi fark edersiniz çünkü o oyuncular gerçekten item ve np konusunda çok açlar ve şuan hiçbir yeni oyuncuyu bu serverda barındırmazlar , kendilerini biliyor bu kişiler , herkese iyi oyunlar umarım sesimizi duyurabilmişizdir.
Ben buraya Kapitalist Momos diyorum , bir yanda zenginler ve bir yanda ezikler ezik ezik kalmaya zengin daha da zenginleşmeye devam ediyor şuan.