Kojiro'nun derdi şu, biz hiç server açmasak da gelir elde edelim. Binlerce insan ile uğraşıp para kazanmaktansa 3 5 farklı şahıs ile diyalog halinde kalıp yine aynı parayı kazanalım diye düşünülüyor. Her şeyi ile hazır serveri teslim edecekler gelirlerin var sayıyorum %50 sine ortak olacaklar TheMYKO'dan kazandıkları parayı yine kazanacaklar. Şunu belirteyim insanlar ile uğraşmak hakikaten bir süre sonra kazandığınız parayı bile gölgede bırakabiliyor. Bizzat tecrübe ettiğim için söylüyorum.
Normalde pvphosting vs vs yerlerin yaptığı işten farkı yok gibi görünse de aslında fark büyük.
Bu işi yapanlar saldırı almayan güvenli ve kaliteli sunucular da faaliyet gösterecekler. Avcısoftun güncellemelerinden faydalanacaklar. Serverde açık çıktıydı yok efendim anti kırıldıydı dertleri olmayacak.
Kojiro sizin bahsettiğiniz server kiralama işlemi % komisyon ile mi yoksa belirli bir ücret karşılığı aylık ödeme ile mi sağlanacak ?
Siz şahıslar bu işi yaparken yerli yersiz yönetimlere karışıp patronluk mu yapacaksınız yoksa admin olacak deneyimli kişilere tecrübenizi mi aktaracaksınız.
Bu konu hakkında sizinle nasıl temas kurulabilir ?
Daha önce 197,000 üye sayısına ulaşmış serverin 4 yıl boyunca adminliğini yaptım. Bu konu ile ilgili detaylı bilgi verirseniz sevinirim. Sizin şartlarınızı da öğrenmek istiyoruz saygılar..