Abilerim, Kardeşlerim, Bu Güne Kadar Kimi Kırdıysam veya Kimin Hakkına Gasp Ettiysem Bilmeden Etmişimdir Saysın , Çünkü Hatalarımdan Ders Alan Biriyim , Bazı Arkadaşlar Hemen Hemen Herkesi Küçümsüyor , Onların Burada Olmaları Tabi ki Beni Çok Kötü Etkiledi. Aklınız da Nasıl Biri Olarak Varım veya Kalacağım Orasını Bilemem Ama Ailem ve Arkadaş Çevrem Beni Çok Sever Sayarlar. Umarım Bir gün Karşılaşırız ve Sizlere Yaptığım Hataların Gayri İhtiyari veya Geçici Heveslerin Cezbediciliğinden Kaynaklı Olduğunu Gösterme Fırsatım Olur. Kojiro'yu Abim Gibi Seviyorum ve Ona Hata Ettiğimi Kabul Etmekle Birlikte Size Sormak İstiyorum ; Siz Annenizi O Kadar Severken Bile Hiç mi Hata Etmediniz ? Yıllardır Bu Serverda Oynuyorum ve Saysanız 2 veya 3 Kere Hata Ettim ve Cezasını Çektim , Bu Son Yaptığımın Cezası Büyüktür Kabul Ediyorum, Affına Rızam İzin Vermez Zaten. Benden Büyük Küçük Herkesten Özür Diliyorum , Umarım Bu Konunun Son Yorumu Olur, Haddinden Fazla Uzadı ve Olay Amaç Dışı Bir Hal Alıp Şova Döndü. Herkes Hata Yapıyor ve Herkese Belirli Süre Ceza Veriliyor, Bir Gün Cezam Biter de Tekrar Sizlerle Birlikte Bir Oyunda Olursam, Umarım Bu Yaptığımdan Büyük Bir Ders Almış Olurum. Sağlıcakla Kalın...