El altı item olayı komik ve saçma bir itham ama serverin ilk günleri drop konusunda bir hata yaşanmış olduğu sonradan düzeltildiği ihtimali göz önünde bulundurulabilir. Bu drop problemi fragmenttende olabilir kutudan da olabilir bir şeylerde bir hata söz konusu olmuş olabilir şuan düzeltilmiştir illaki..
Tabi bu yaşanmış olsa da hiçbir zaman açığa çıkmayacak. Sadece 1 BF Eventinden bu kadar inique itemin oyuna girmiş olması biraz garipte olsa imkansız değil. Sonuçta 2 Gün uyumadan kasanlar saatlerce hiç durmadan bfde kastılar , sadece ihtimaller söz konusu ama herşey normal bir şekilde oyuna bu kadar inique girdi ise Kojironun dediği gibi PROMyko söz konusu devreye giriyor. Lakin kimse burada ben oyun yöneticisiyim serverin başında droplarda bir hata yaptık o yüzden bu kadar inique item oyuna girdi de diyemez tabi ( Ben olsam bende demem ) . Olmuşsa bile geldi geçti bir olay olarak tarihimize kazındı. Yaklaşık 55 egodan 8 drop aldık , 22 Sloth 1 Drop , 12 Wratch 0 Drop..
Hadi 6 tane fragmentten 2 avedon cıkardılar diyelim 2 side mi +6 olur? Ben 5 defa +6'ya trinayla raptor yaktım. Bence 10 15 Fragmentle olacak şeyler değil bunlar ilk hafta drop konusunda ya ego çok drop attı yada fragmentler de inique oranı çok yüksekti...
İllegal bir durum ortada yok ama droplar konusunda kararsız kalmış bir ekip söz konusu olabilir ki zaten olsa bile kimseye açıklama yapma zorunluluğu da yok yönetimin.
" İlk hafta böyle drop istedik böyle oldu , İkinci hafta böyle istedik öyle oldu " der geçerler kimsede itiraz edemez.
Ha özet olarak soracak olursanız BF Eventi bireysel oyuncular için hayal kırıklığı oldu mage ve okcu teamler için güzel bir event olmuştur kesin hayırlı akşamlar.
" Yönetim yalamaları şimdi event çok güzeldi 10000 tane taş kastık yazmasın lütfen " Bizde TheMYKOya günlerdir emek veren severek oynayan oyuncularıyız sadece ihtimalleri göz önünde bulunduruyoruz. Drop konusunda da bir hata olmuşsa ilk haftalar hakkım helal olsun zaten çok dert değil keyif aldıktan sonra her insan hata yapabilir bizim yaptığımız gibi.
Selametle