Bartin ulus'lu hırsız

TheMYKO | Knight Online | MYKO | PRIVATE SERVER
One of the most popular MYKO PvP Server of all time
Are you ready to TheMYKO LUNA?
New World Luna 20 September
Status
Not open for further replies.

Baytar

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jul 11, 2015
16
0
78,052,425
118
Hocam bizim olayda zaten işlemler 25-26 Mayısta gerçekleştirilmiş. Bizim taaa 07 Haziranda haberimiz oldu, annem borç ödemek için bankaya gittiğinde. Kartı hemen iptal ettirdik tabi, yeni kart da geldi 2-3 güne, annem aman internete kapalı olsun dedi :)

Kredi kartınızın limiti dolu ise işlem yapamaz. Ancak sizin güvenliğiniz tehlikede, bence kapattırıp yenisini isteyin.
Ayrıca şifrenizi bilip bilmemesinin bir anlamı yok. Annem de aynı şekilde düşündü, kart bilgilerini çalmışlar ama şifremi nasıl öğrendiler gibi...
İnternetten kredi kartını kullanmak için kart şifresine gerek yoktur, biliyorsunuzdur ama hatırlatmak istedim.

Sadece kart numarası, son kullanım tarihi ve CVC2 kodu ile alışveriş yapılabilir, çoğu durumda isim/soyisim de gereklidir.
Sizin olayı tam anlayamadım açıkçası ama bilgisayarınıza bir ihlal söz konusu ise ve kartınızı internet üzerinden kullanıyorsanız iptal ettirmenizi tavsiye ederim.

GreenStreetHoLigan

Nefes aldığımız sürece herşey mümkün
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Teknoloji Müdürü
Feb 17, 2015
123
29
79,303,950
616
teşekkür ederim sagolsın benım mail adresimi patlatıp oyunumdaki charımı soydular e-postamı guvenlıydı ama baya uğraşmış uğraşan kışı resmınıde koydum zaten bellı girilen yer ve IP numarası tek istediğim şu kişinin bulunması çaldıkları şeyleri geri alıp IP BAN yemesi oyunda bunlar olsa bile yarın suc duyurusunda adliyeye gidicem dilekçe vermeye

GreenStreetHoLigan

Nefes aldığımız sürece herşey mümkün
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Teknoloji Müdürü
Feb 17, 2015
123
29
79,303,950
616
sabahın 12 sinden beri pc basındayım daha belli olan birşey olan @Kojiro dan hala cevap beklıyorum ilgilenıyordur umarım

Kojiro

Administrator
Staff member
Administrator
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
Sep 14, 2016
3,001
6,051
312,087,600
1,026,087
bu tarz konulari sadece ticket üzerinden çözebilirsiniz burada beni sürekli tag yapmaniza gerek yok..

Status
Not open for further replies.