kraliyete girip girip ölenler parmak kaldırsın beyler
kraliyete kadar girmeniz bile başarı bence kendizi tebrik edin bir dahaki csw de öyle bir şansınız dahi olmayacak7 partiyle csw aldınız kraliyetde gördük içerde kimse kimseye vurmuyordu :=)
Sen kendini ne sanıyorsun onu anlamadım gören bilende bişey sanacak , HAYALLER vs HAYATLAR videosunda görüşmek üzeredostum ağzından lağım akıyor.her yere saldırmışsın gene.bu aptal oyunda önemsediğim bi melee clan yok.elbet melee basacağız o zaman bu saldırgan tavrını vs videomuzun altına da bekliyorum.
sizinle bir kere anlaşmalı vs attık 1 saati geçik towna düşen olmadı bıraktık aksini iddia edemezsin.video mu hangisini istersin knkm vol1- vol2
phonzaiii diye nick olmaz dostum değiş öyle konuşalımSen kendini ne sanıyorsun onu anlamadım gören bilende bişey sanacak , HAYALLER vs HAYATLAR videosunda görüşmek üzere
O nickle seni az yerden yere vurmadım dostum , exeptus harika ama onuda söylemeden geçemicem.phonzaiii diye nick olmaz dostum değiş öyle konuşalım
nickini hatırlamıyorum dostum sanırım mage oynarken aramıza karışıp mide bulandıran sıçan asaslardansın. aramızda ''staf at geç asasları'' olarak tanımlıyoruz da olayını çözemedim bana neden yürümeye başladın?O nickle seni az yerden yere vurmadım dostum , exeptus harika ama onuda söylemeden geçemicem.
ilk sahne anlaşmalı olan iyi hatırlarsan shoutboxdan anlaşmıştıksizinle bir kere anlaşmalı vs attık 1 saati geçik towna düşen olmadı bıraktık aksini iddia edemezsin.
Bırak bu hatırlamıyorum ayaklarını mele halinide biliyoruz , asas oynadığım db de sen warrior dun durmadan gene şapşalak yiyodun da ben seni anlamadım burda ahkam kesmeler falan çok bişey değilsin onu anlatmaya çalışıyorum.nickini hatırlamıyorum dostum sanırım mage oynarken aramıza karışıp mide bulandıran sıçan asaslardansın. aramızda ''staf at geç asasları'' olarak tanımlıyoruz da olayını çözemedim bana neden yürümeye başladın?
hayret para ıle doverım yazmadı gelişme var büyümüş bu cocukbu arada sen adamsın ama kardan adam
anladım.Bırak bu hatırlamıyorum ayaklarını mele halinide biliyoruz , asas oynadığım db de sen warrior dun durmadan gene şapşalak yiyodun da ben seni anlamadım burda ahkam kesmeler falan çok bişey değilsin onu anlatmaya çalışıyorum.
hatırlamıyorum.ilk sahne anlaşmalı olan iyi hatırlarsan shoutboxdan anlaşmıştık
sakin ol yatalak forum alanına herkes yorum yapabilirHer yere maydanoz hulk lafım sana o attığın movie anlaşmalı falan değil 1 kere attık sizinle 30 dk sonunda kesen çıkmadı ve bizim magenin netinde sorun oldugundan dolayı bıraktık burada yok anlaşmalı vsydi kestik falan diye sallama bu arada sana giren çıkan yok sen niye olaya muhalefet oluyosun sen ve clanın oyunda bulunmayıp ama ortalığı karıştırmayı ne çok seviyor sizin gibi insanlar zavallı.
bana demişsin galiba da sana göre çirkeflik herkes ne olarak kabul ederse etsin millete göre yourm yapmam
Forum alanına şuan aktif oynayan herkes yorum atabilir haklısın.sakin ol yatalak forum alanına herkes yorum yapabilir