Teşekkür ederim sanırsam o kadar iyi değilim, ama avantajlı olan sizdiniz yani bunu birde benden duy istedim.kardeşim sen çok iyi oyuncusun tamam kapat konuyu
Teşekkür ederim sanırsam o kadar iyi değilim, ama avantajlı olan sizdiniz yani bunu birde benden duy istedim.kardeşim sen çok iyi oyuncusun tamam kapat konuyu
şu avantajlık olayında seni destekleyen varsa ben ezik bi oyuncuyumTeşekkür ederim sanırsam o kadar iyi değilim, ama avantajlı olan sizdiniz yani bunu birde benden duy istedim.
Evette clanımda ki asas farkındaysan, neden bastığı belirsiz. Ama belki bir gün vsde asas oynatmakta isteriz. Bu arada polemik yaratmayada çalışmıyorum, sadece gerekeni yaptım ve bu benim sadece kişisel görüşüm, anlayışlı olursan sevinirimsenin clanındaki malamadre de asastı warrior bastı o avantaj sendede vardı bastırmasaydın boş boş konuşma bence burada polemik yaratmaya da calısma en iyisi sizsiniz uzatmayın bu konuyu daha fazla
Onu yargılamak bana düşmez, o sohbetler kendi aranızda dönsün. Dediğim gibi sadece hatanızı belirttim, nedenide bellidir. Bu konunun olmasını bile istemedim, iyi geceler sanaattığın videoyu izle babycharles minor atmamıs cure attıgı da nadirdir kendisi supportluktan nasibini almamıs
hatalı olsam ezilirdim tyOnu yargılamak bana düşmez, o sohbetler kendi aranızda dönsün. Dediğim gibi sadece hatanızı belirttim, nedenide bellidir. Bu konunun olmasını bile istemedim, iyi geceler sana
eziyorum zaten bunlardan tekide sensin konuya baksana..Hatalı olanları sen ez o zaman
Bu yorumla ne kadar ezdiğini belli ettin Tebrikler çok iyi gibisin.eziyorum zaten bunlardan tekide sensin konuya baksana..
ezebilen varsa buyursun kanıtlasın youtube oradaBu yorumla ne kadar ezdiğini belli ettin Tebrikler çok iyi gibisin.
ya sen benle değil ersoyla konuş bu konuyu ben sametı ezcem de o gerekenı soyler sana hadı aglamaya devam et sen talia fln diyeBu yorumla ne kadar ezdiğini belli ettin Tebrikler çok iyi gibisin.
O anlaşmalı vs diye attığınız ihanet videonuzda, yazdığım farklar olduğu halde 1.30 saat süren bir ws'de, eşit, anlaşmalı şartlarda o gün bile kaybedeceğini anlayamadıysan, ve hala böylesine gurursuz bir şekilde konuşabiliyorsan, senin nasıl birisi olduğun zaten belli oluyor. Şuan kimin ağladığı gayet ortada. Ha bu arada kimseye sormam gerek yok, 11-12 yaşındayken o beraber takıldığımı söylediğim kişi sendin ama kim olduğum hakkında zerre fikrin yok.ya sen benle değil ersoyla konuş bu konuyu ben sametı ezcem de o gerekenı soyler sana hadı aglamaya devam et sen talia fln diye
ben sana diyorum ya en iyisi sizsiniz boşuna uzatma ben anlaşma manlaşma bilmiyorum bana denilen şey 8vs8 var dara yürüO anlaşmalı vs diye attığınız ihanet videonuzda, yazdığım farklar olduğu halde 1.30 saat süren bir ws'de, eşit, anlaşmalı şartlarda o gün bile kaybedeceğini anlayamadıysan, ve hala böylesine gurursuz bir şekilde konuşabiliyorsan, senin nasıl birisi olduğun zaten belli oluyor. Şuan kimin ağladığı gayet ortada. Ha bu arada kimseye sormam gerek yok, 11-12 yaşındayken o beraber takıldığımı söylediğim kişi sendin ama kim olduğum hakkında zerre fikrin yok.
Sen şimdi bu olayın ayrıntılarını bilmediğini ima ediyorsun ?ben sana diyorum ya en iyisi sizsiniz boşuna uzatma ben anlaşma manlaşma bilmiyorum bana denilen şey 8vs8 var dara yürü
kardeş uzatmıcam ben bu konuyu senin clan uyelerinde biliyor neyin ne olduğunu sen fazla içerlemişsin en iyisi sizsiniz siz kralsınız sus artıkSen şimdi bu olayın ayrıntılarını bilmediğini ima ediyorsun ?
Neden içerleyeyim, olay neyse yazdım işte. Konuyu lehinize çekmek istiyorsanız, hatanızı adam gibi kabul edin. Yada posta cevap vermeyin olsun, bitsin. Zaten neyin ne olduğu ortada, böyle saçma sapan bir konudan ego kasacak, yada sizinle uğraşacak kadar işsiz değilim. Aklı anlar durumu zaten. Bu clandan bir tanesi bu konuda, yalan yanlış bir şekilde, bunca yaşanan şeyin aksine bir hareket etsin, zaten ben içerisinde bulunduğum ortamı belli etmişim, ben o clandayken yaşananları göstermişim, bu benim gururuma yeter kardeş, üstü kalsın hesabı yani. Neyse dediğin gibi ben dengin değilim, sen dengini bul.kardeş uzatmıcam ben bu konuyu senin clan uyelerinde biliyor neyin ne olduğunu sen fazla içerlemişsin en iyisi sizsiniz siz kralsınız sus artık
Clan üyelerin biliyor derken adamla konuşuyorsun ve sizsiniz falan çoğul yapiyosun ne alaka sarrrah , bide clan üyeleri ne biliyor söylede herkes bilsin ? Yaptiginiz kahpeligi mi ?kardeş uzatmıcam ben bu konuyu senin clan uyelerinde biliyor neyin ne olduğunu sen fazla içerlemişsin en iyisi sizsiniz siz kralsınız sus artık
Clan şerefsiz dolu abiiiiiiiiClan üyelerin biliyor derken adamla konuşuyorsun ve sizsiniz falan çoğul yapiyosun ne alaka sarrrah , bide clan üyeleri ne biliyor söylede herkes bilsin ? Yaptiginiz kahpeligi mi ?