F
Four
Guest
al işte dünyadaki bütün orospular toplansa gerisi anladın sen+ OOOooooOO yalnız bu ekip bütün serverı yakar
- yanay yanay
+ sağlam kadro dimi kanka
- oni demiyrimla stat yanay
al işte dünyadaki bütün orospular toplansa gerisi anladın sen+ OOOooooOO yalnız bu ekip bütün serverı yakar
- yanay yanay
gerisini olacaktı kankaal işte dünyadaki bütün orospular toplansa gerisi anladın sen
hadi abisi sen uzun burnunu al ve dakika 61de balon atmaya çalış bb+ OOOooooOO yalnız bu ekip bütün serverı yakar
- yanay yanay
Annen keşke o gece doğum kontrol hapı ve babanda şapka kullansaydıda sen dünyaya gelmeseydin be gülümgerisini olacaktı kanka
orospulardan bahsediyordum çocuğuda geldiağlatma çocukları diyorum ben sana sen beni dinlemiyorsun murat
Annenden bahsetmen çok ayıp sefa bu kadar insan içinde sana hiç yakıştıramadım benim canım oğlumorospulardan bahsediyordum çocuğuda geldi
okurken hiç gülmüyorum sefa biraz yaratıcı ol ne olursunAnnen keşke o gece doğum kontrol hapı ve babanda şapka kullansaydıda sen dünyaya gelmeseydin be gülüm
bu konuda master yapmış bir insansın cümle alem annene söverken nasıl yaşıyorsun anlamıyorumAnnenden bahsetmen çok ayıp sefa bu kadar insan içinde sana hiç yakıştıramadım benim canım oğlum
gerçekler güldürmediği için ondan olabilir takma böyle şeylere senokurken hiç gülmüyorum sefa biraz yaratıcı ol ne olursun
bu arada yazıda bir abestlik yok dikkat etmişsin aferin
O cümle alemin yarısı senin de annene sövüyor ama sen yaşıyorsun(tabi o bi deri bi kemik vücuda yaşamak denilirse)bu konuda master yapmış bir insansın cümle alem annene söverken nasıl yaşıyorsun anlamıyorum
tamam sen çık knk bunların alayı gelse beni yıldıramazlar zatenamına koyim senin ahmet geldin bok ettin atışmayı 2 ye 1 olmaz ben çekiliyorum
fetocu imamları gibi tipinle seni hala içeri almıdılarsa benimde bu şekilde mutlu yaşamam gayet doğalO cümle alemin yarısı senin de annene sövüyor ama sen yaşıyorsun(tabi o bi deri bi kemik vücuda yaşamak denilirse)
ben fetö falan bilmiyorum sefa abi yaşım daha ufak ama sen o keko tipinle yaşıyosan sadece tebrik etmek düşer bana büyüksün sefa abifetocu imamları gibi tipinle seni hala içeri almıdılarsa benimde bu şekilde mutlu yaşamam gayet doğal
boş tenekeden iyi ses çıkarmış bunu kanıtladığın için eyvallah.ben fetö falan bilmiyorum sefa abi yaşım daha ufak ama sen o keko tipinle yaşıyosan sadece tebrik etmek düşer bana büyüksün sefa abi
Çok boş tenekeyim sefa abi bana bişeyler öğretirmisin?boş tenekeden iyi ses çıkarmış bunu kanıtladığın için eyvallah.
+ OOOooooOO yalnız bu ekip bütün serverı yakar
- yanay yanay
Sizin kadar sopalik iki tane sümsük gormedimÇok boş tenekeyim sefa abi bana bişeyler öğretirmisin?
Dövsene beni kocaelindeyimSizin kadar sopalik iki tane sümsük gormedim